2014 Horrible Bosses 2 / Patrondan Kurtulma Sanatı 2 | Film Bilgileri & Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
2170439.jpg

Patrondan Kurtulma Sanatı 2 - Horrible Bosses 2 (2014)

Türü: Komedi, Suç
Yönetmen: Sean Anders
Senaryo: Sean Anders (screenplay), John Morris (screenplay), Jonathan M. Goldstein (story), John Francis Daley (story), Sean Anders (story), John Morris (story), Michael Markowitz (characters)

Oyuncular:
Jason Bateman
Jason Sudeikis
Charlie Day
Jennifer Aniston
Kevin Spacey

IMDb Sayfası

Filmin Özeti
Üst düzey yöneticilere hizmet vermekten bıkmış olan Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) ve Kurt (Jason Sudeikis), ‘Patrondan Kurtulma Sanatı 2′de kendi iş yerini açmaya karar verir. Ancak hilebaz bir yatırımcı çok geçmeden ayaklarının altındaki halıyı çekecektir. Dışlanmış ve umutsuz, elbette yasal bir merci olmadan üç kafadar, yatırımcının yetişkin oğlunu kaçırmak ve şirketlerinin kontrolünü yeniden ele geçirmek için saçma bir plan yapar.

Filmin Fragmanı

İlk filmini çok beğenmiştim ve 2.sini de izledim.İlk filme yakındı ama ilk film başkaydı.

Karakterler zaten birbiriyle çok uyumlu ve yer yer ayrı ayrı da güldürebiliyor ama genel olarak en çok Kurt karakterine güldüğümü söyleyebilirim.Ekip dışında da en bomba karakter Motherfucker Jones.:D

Jennifer Aniston ve Kevin Spacey'nin yanına bu filmde Christoph Waltz ve Chris Pine eklenmiş.Christoph Waltz her filminde olduğu gibi yine çok başarılı ama beni Chris Pine çok şaşırttı.Bu kadar iyi performans beklemezdim.

İlk filme yapılan göndermeler hoştu:

Diş fırçası sahnesi ilk filme yapılan atıflardan biriydi.

Bu filmde Motherfucker'ın pazarlık becersizliği iyice abartılmış ve daha komik bir hal almış.

Yine beğendim ilki kadar olmasa da güzeldi.

7/10

İlkinden birazcık daha düşük olsa da yine çok eğlenceli ve komikti. :)

Jennifer Aniston ve özellikle de Jamie Foxx'un rolü artmış bu filmde. Zaten iki karakter de ilk filmde çok başarılıydı. :):)

Kevin Spacey'yi daha az görüyoruz ama gördüğümüz yerlerde yine harika. :D Christoph Waltz, Chris Pine ve Breaking Bad'den Mike reyis kadroya yeni dahil olan isimler. Christoph Waltz beklediğimden daha düşük bir ağırlıktaydı. Chris Pine filme çok şey katmış. Hem kendisi iyiydi hem de bizim ekibin onunla ilişkileri çok komikti. :D

Bu ekibi gerçekten seviyorum ya suyunu çıkarmak gibi olacak belki ama üçüncüsü çıksa hayır demem şahsen. :D

Bu arada bu dizinin espri tarzını sevenlere It's Always Sunny in Philadelphia dizisini de öneririm. Charlie Day başrol onda da ve o da diyalog üzerinden ilerleyen bir komedi. Tabii o daha da absürt. :D

6.5/10

İlkinden birazcık daha düşük olsa da yine çok eğlenceli ve komikti. :)

Jennifer Aniston ve özellikle de Jamie Foxx'un rolü artmış bu filmde. Zaten iki karakter de ilk filmde çok başarılıydı. :):)

Kevin Spacey'yi daha az görüyoruz ama gördüğümüz yerlerde yine harika. :D Christoph Waltz, Chris Pine ve Breaking Bad'den Mike reyis kadroya yeni dahil olan isimler. Christoph Waltz beklediğimden daha düşük bir ağırlıktaydı. Chris Pine filme çok şey katmış. Hem kendisi iyiydi hem de bizim ekibin onunla ilişkileri çok komikti. :D

Bu ekibi gerçekten seviyorum ya suyunu çıkarmak gibi olacak belki ama üçüncüsü çıksa hayır demem şahsen. :D

Bu arada bu dizinin espri tarzını sevenlere It's Always Sunny in Philadelphia dizisini de öneririm. Charlie Day başrol onda da ve o da diyalog üzerinden ilerleyen bir komedi. Tabii o daha da absürt. :D

6.5/10
jenifer aniston hatrına bakmak isterim yoksa benlik değil :))

Bence ilk filmden daha eğlenceli, daha aksiyonlu ve daha komikti. Özellikle Dale ve Kurt'un konuşmaları ve yaptıkları çoğu yerde sesli güldürdü :D Ekip içinde sadece Nick'i sevemedim o da sürekli bizimkileri engellemeye çalıştığı için :D

Konuk oyuncularda filme renk katmış. Jennifer Aniston yaşlanmış bayaa oyunculuğu iyiydi ama eski güzelliği gitmiş :D

Chris Pine favorilerimden biridir, bu filmde de çok iyiydi :D Dale ve Kurt'la olan konuşmaları filan güldürdü :D

Bazı sahneleri sesli güldüren ve durmak bilmeyen eğlencesiyle çok iyi bir filmdi.

9/10