Homeland'in Uyarlaması Geliyor

Ece Uslu'Da çok başarılı. Hatta profosyönel. Çok usta bir performans sergiliyor. :T:

Atv ile Adını Feriha Koydum'dan araları bozuk demiştim ya, unuttun sanırım. :X

Hatta hem Adını Feriha Koydum hemde Karadağlar'dan dolayı bozuk araları. O iki dizi de atv'de yayınlanacaktı ama araları bozuldu ve daha da çalışmadılar. Hatta diziler atv ile araları bozulduğu için isimde değiştirmek zorunda kaldı. Adını Feriha Koydum Artık Büyüdüm'dü, Karadağlar Kara Bulutlar'dı. Artık çalışacaklarını da sanmıyorum, el değiştirirse belki. :):)
AFK ile atv kötü yapmiş desene:X Bu anlattiği olayı hatırladim da bunun neden olması gelmedi aklıma:X Karadağlı zamanında atv'de Ezel vardi(b)

AFK ile atv kötü yapmiş desene:X Bu anlattiği olayı hatırladim da bunun neden olması gelmedi aklıma:X Karadağlı zamanında atv'de Ezel vardi(b)
Karadağlar başlamadan önce atv'deydi arkadash. Yani anlaşsalar başka bir günde yayınlanırdı ama anlaşamadılar. :X

aFK atv iyi olurmuş :F Karadağlari showdaykende izlemedim:T:
Karadağlar güzeldi ama sonradan bozdu senaryosu. Zaten saati değiştikten sonra da hiç izlemedim ama gayet güzel ve kaliteli bir diziydi. :)

Adını Feriha Koydum'u atv'de düşünemiyorum ya. Show iyiydi bence. :X

Karadağlar güzeldi ama sonradan bozdu senaryosu. Zaten saati değiştikten sonra da hiç izlemedim ama gayet güzel ve kaliteli bir diziydi. :)

Adını Feriha Koydum'u atv'de düşünemiyorum ya. Show iyiydi bence. :X
Ben olsaydı reklamı öyle yapardim:F Show'da da iyiydi. 3.sezonu izlemedim:T:

Homeland kendisi bile Türkiye'de pek tutmadı. Türkiye'de bu tarz karanlık işler tutmaz kolay kolay. Bu dalda tutmuş Kurtlar Vadisi örneği var belki de sadece...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy