Hom Ofis Bu Hafta Yok!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1416494935.jpg

Başrollerinde Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Ani İpekkaya, Emin Gümüşkaya, Samet Göksu, Çağlar Bade Türe, Ozan Uygun, Zeynep Sevi Yılmaz, Mesut Can Tomay gibi isimlerin yer aldığı, MinT Yapım imzalı, yapımcılığı ve senaristliğini Birol Güven'in üstlendiği 'Hom Ofis' bu hafta yayınlanmayacak.​

Dizinin yerine jüri koltuğunda Hadise , Ebru Gündeş , Gökhan Özoğuz ve MFÖ grubundan Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un oturduğu O Ses Türkiye programı yayınlanacak.

KAYNAK: @Cengo

O Ses fragmanında Çarşamba'yı görünce şok oldum.
Dün gece 3 Adam izlerken bende görmüştüm ama Hom Ofis'i ben Perşembe yayınlanıyor sanıyordum. Çünkü ilk Perşembe yayınlanacağını açıklamıştı tv8 son anda Çarşamba'ya almışlardı. Benim aklımda öyle kalmış. :)

Hom Ofis yolcu, yerine Maral dizisi gelecektir büyük ihtimal ki dizi Çarşamba günü başarılı olabilir bence. :)

Dizinin varlığı da bir şeyi etkilemiyor zaten. Her ne kadar Acun, dizi yayından kaldırılmadı dese de dizi yolcu gibi görünüyor.

O Ses çok daha iyi gider bence, hatta zirve şansı var. Hom Ofis de yeni yılda yolcu gibi görünüyor... :)

mümkünse bundan sonra da olmasın . geçen senelerde samnyoluna attığı kazığı birol güven acuna attı zaaar)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy