'Hogwarts Legacy' Büyük İlgi Görüyor! Peki Satış Fiyatı Ne Kadar?

Bugüne kadar 2 tane bilgisayarım oldu, ikisinin ramini toplayıp 7 ile çarpınca bile bu oyunun istediği seviye olan 16'ya gelemiyorum. 😃
Geforce Now’a gelirse ancak oynayabiliriz. Bu sefer de internet hızının kusursuz olması gerekiyor. Her yerden darbe yiyoruz

Beni unutun, ben yokum bu işlerde
Niye

Vay beee hayatını karartacakmış.
Ben 2. oyunu pek sevemedim bence Extreme versiyonu ile birlikte en iyisi bu.

Reactions: MasacRE
Niye

Vay beee hayatını karartacakmış.
Ben 2. oyunu pek sevemedim bence Extreme versiyonu ile birlikte en iyisi bu.
Extreme versiyonu da gerçekten baya iyiydi seriye can getirmişti. Kalabalık savaş yapmak daha zevkli bir hale gelmişti. 2.oyuna ben de ilki kadar ısınamamıştım. Şimdi pek hatırlamıyorum ama asker çıkartmak mı ne sınırlıydı yanlış hatırlamıyorsam ve bu oyunu baltalıyordu. O oyunları yapan firmadan daha iyilerini bekliyordum. Şirket son çıkardığı oyunda 20 yıl önce çıkan crusaderden kötü grafikli bir oyun çıkarmayı başarmış. Gördün mü onu bedava olan

Bir bulut sistemi. Sisteminin kaldırmadığı oyunları kendi cihazın üzerinden ama aylık olarak kiraladığın başka iyi bir sistem üzerinden oyunları oynamanı sağlayan bir site. Ama her oyun olmuyor şimdilik ve aylık belli bir ücret istiyorlar. Bedava olanında sadece yarım saat oynama hakkın var ve baya bir sıra bekliyorsun.
------

İnternetinin de çok iyi olması gerekiyor yoksa gecikmeler ve piksel düşüklükleri yaşanabiliyor

Reactions: DarkLegenD
Eren Aktan kim
Bu arada ben Hogwarts'tan değil CS GO'dan bahsediyorum
Hadsizlik seviyen gittikçe artıyor.
Hem Eren Aktan'ı tanımıyor hem de onun oynamış olabileceği bir başka oyuna yani CS:GO'ya laf ediyor.
Kesinlikle özür dilemelisin.

Reactions: MasacRE
Hadsizlik seviyen gittikçe artıyor.
Hem Eren Aktan'ı tanımıyor hem de onun oynamış olabileceği bir başka oyuna yani CS:GO'ya laf ediyor.
Kesinlikle özür dilemelisin.
Ben tanımıyorsam önemsiz birisidir kesin. O benden özür dilesin

Reactions: DarkLegenD
Evet Frefelly Stüdyo çok başarısız, yaptığı hiçbir oyun güzel değil Crusader hariç.
------

Steam ne odamı oyun kıyamam yaa
Oyun programı

------

Çoluk çocuk oyunları bunlar
Çoluk çocuk oyunu olmayan neymiş acaba

Evet Frefelly Stüdyo çok başarısız, yaptığı hiçbir oyun güzel değil Crusader hariç.
------

Oyun programı

------

Henüz icat edilmedi öyle bir oyun

Reactions: mrt-06
------

Oyun programı

------

Eski dönem oyun piyasasında kalmış bir şirket ve maalesef eski kafalarını güncellemeye çalışmıyorlar. Kapanışlarını duymamız yakındır

Reactions: mrt-06
Reactions: MasacRE and Gizmen