Sorgu odasında hakkında daha çok şey öğrendiğim üye. Eğlenceli aynı zamanda şüpheci bir üye. Çok şeyden şüphe duyuyor
@Hobbit
@Hobbit
Hayır, tam olarak avatarımdakinden ilham aldım. 🫠Yeni kullanıcı @TenTen olan üye.
Daha önce güzel olmayan arada boşluk olan bir kullanıcı ismi seçmek isteyip tarafımızca red yemişti
Bu en azından Hobbit gibi tek seferlik yazılan bir isim olmuş
Galiba ilham kaynağı bu? :
Ekli dosyayı görüntüle 132582
sarışınsever kimdi @xdragxx mi @cevaa mı emin olamadım @Yakamoz-Asi hatırlıyor musunHayır, tam olarak avatarımdakinden ilham aldım. 🫠
Cevaa reyiz değil miydi ya
bilemiyorum ikisinin de rengi mavi idi o zamanlar tam emin olamadım , ama cevaa kate Upton falan paylaşıyordu hep o olabilirCevaa reyiz değil miydi ya
Cevaa reyiz değil miydi ya
bilemiyorum ikisinin de rengi mavi idi o zamanlar tam emin olamadım , ama cevaa kate Upton falan paylaşıyordu hep o olabilir
Cevaa artık mortingen. Artık sarışın sever benim. 😍😍
Aaaa ceva mortingen olamaz olmamalıCevaa artık mortingen. Artık sarışın sever benim. 😍😍
Tanımıyorum ki. Ama artık girmiyor diye biliyorum. Hiç denk gelmedim. ☺️Aaaa ceva mortingen olamaz olmamalı
Çok iyi bir arkadaştı. Ah keşke geri dönse...Tanımıyorum ki. Ama artık girmiyor diye biliyorum. Hiç denk gelmedim. ☺️
Cevaa artık mortingen. Artık sarışın sever benim. 😍😍
Kızıl. Ah kızıl.. 😂😂Ben öyle kısıtlamam kendimi. Sarışın, esmer, kızıl fark etmez güzel olsun yeterli