Hoşgeldin 11 Ayın Sultanı Ramazan ❤

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,486
Puanı
1,060
ramazan_.jpg

Ramazan ayının dinimizde büyük bir önemi vardır çünkü Kur'an bu ayda indirilmeye başlanmıştır.
Ramazan ayı içerisinde oruç tutulur ve insanlar yardımlaşma ve dayanışmaya bu ayda daha çok yoğunlaşır. Peygamber efendimizin ifadesi ile Ramazan “evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş” olan bir aydır.
Bu mübarek ayda eviniz huzurla, sofranız bereketle dolsun.
Tüm inananların Ramazan-ı Şerifi Mübarek Olsun!

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Ele verilmekten çekinmedim :A
Belli :A
Vay ve Ramazan'a başladık. Türkiye sıcak burası ise uzun diye kıyaslamalar yapardık hangisi zor diye.
Çoğu zaman yarısı burda yarısı Türkiye'de geçerdi.
Bu sene bizimki hem uzun hem sıcak. Çok zor olacak gibi. Şubatta -20lerdeydik uzun bir süre. Şimdide rekor sıcaklıklarla boğuşuyoruz 😱

Belli :A
Vay ve Ramazan'a başladık. Türkiye sıcak burası ise uzun diye kıyaslamalar yapardık hangisi zor diye.
Çoğu zaman yarısı burda yarısı Türkiye'de geçerdi.
Bu sene bizimki hem uzun hem sıcak. Çok zor olacak gibi. Şubatta -20lerdeydik uzun bir süre. Şimdide rekor sıcaklıklarla boğuşuyoruz 😱
Güneş güneş diye delirdin şimdi gör sıcakları :A

Ah böyle birşey bekliyordum senden :A
Ama biz bukadarına alışkın değiliz, hele Ramazanda hiç :T:
Beni tanımaya başlamışsın :A
Buraları da sıcak bayağı,biz çok sıcaklarda da tuttuk alışkın olmayana zor tabi :D
Ama ağzım şimdiden kurudu iyi hissetmiyorum :D

Beni tanımaya başlamışsın :A
Buraları da sıcak bayağı,biz çok sıcaklarda da tuttuk alışkın olmayana zor tabi :D
Ama ağzım şimdiden kurudu iyi hissetmiyorum :D
Bir kaç güne alışırsın tempoya. Ramazanın ilk günleri zor olur hep.
Yok ben son senelerde Türkiye'de tutuyordum. Oranın sıcaklığı buranında uzun oluşu zordu ama şimdi bura hem sıcak hem uzun.
2 haftalık hava durumunu saat saat bakabiliyoruz ve Mayıs böyle sıcak geçecek :)

Bir kaç güne alışırsın tempoya. Ramazanın ilk günleri zor olur hep.
Yok ben son senelerde Türkiye'de tutuyordum. Oranın sıcaklığı buranında uzun oluşu zordu ama şimdi bura hem sıcak hem uzun.
2 haftalık hava durumunu saat saat bakabiliyoruz ve Mayıs böyle sıcak geçecek :)
Sen ne zamandır ordasın