'Hoşçakalın'

Hoşçakal :/
İnşallah istediğin bölümü kazanırsın 🙂

Doğru karar. Benim gibi boşverirsen, sonra çakılırsın ikinci sınavda. Başarılar :)

umarım istediğin bir bölümü kazanırsın
arada bir foruma girsende yeterli, şimdilik hoşcakal

Hoşçakal.:)
Sınav çalışmalarında başarılar diliyorum, umarım istediğin olur.:)
Tekrar görüşmek dileğiyle.:)

Hoşçakal.:)
Sınav çalışmalarında başarılar diliyorum, umarım istediğin olur.:)
Tekrar görüşmek dileğiyle.:)
umarım istediğin bir bölümü kazanırsın
arada bir foruma girsende yeterli, şimdilik hoşcakal
Doğru karar. Benim gibi boşverirsen, sonra çakılırsın ikinci sınavda. Başarılar :)
Hoşçakal :/
İnşallah istediğin bölümü kazanırsın 🙂

Teşekkürler arkadaşlar :)

Gayret et başarılı ol.Hoşçakal :)

Bende bu yıl üniversiteye hazırlanıyorum ve forumu birkaç kere bırakmayı düşündüm ama olmadı :D Umarım kendini özletmezsin Hayrettin, başarılar diliyorum maratonda..

kendine iyi bak Allah a emanet ol kardeşim sınavında başarılar dilerim. umarım istediğin her neresi ise orayı kazanırsın

En doğru kararı vermişsin. Foruma her zaman girersin ama üniversite fırsatı her zaman gelmez. Özleyeceğiz ama seni. İyi çalış, gir istediğin üniversiteye ve sonra rahatına bak(öyle olmuyor ama neyse biz moral verelim :D) Yolun açık olsun. :)

kendine iyi bak Allah a emanet ol kardeşim sınavında başarılar dilerim. umarım istediğin her neresi ise orayı kazanırsın
En doğru kararı vermişsin. Foruma her zaman girersin ama üniversite fırsatı her zaman gelmez. Özleyeceğiz ama seni. İyi çalış, gir istediğin üniversiteye ve sonra rahatına bak(öyle olmuyor ama neyse biz moral verelim :D) Yolun açık olsun. :)
Teşekkürler. :)

Gitmene üzüldüm. :(
Forumda ki tavrın ve uygulamaların çok hoştu.. Unutulacak bi isim değilsin yani. :)
Kendine iyi bak, tekrardan gel. Sınavında başarılar, ne kadar inişli/ çıkışlı bi süreç olsada şu anki durumun ; sakın pes etme, emek ver ve kendine güven. Gerisi gelir zaten. Sağlıcakla kal. :)

Umarım istediğin başarıya ulaşırsın Hayrettin. Gelmeni sabırsızlıkla bekliyoruz. :)

Başarılar İstediğin yeri umarım kazanırsın Hoşçakal :)
Gitmene üzüldüm. :(
Forumda ki tavrın ve uygulamaların çok hoştu.. Unutulacak bi isim değilsin yani. :)
Kendine iyi bak, tekrardan gel. Sınavında başarılar, ne kadar inişli/ çıkışlı bi süreç olsada şu anki durumun ; sakın pes etme, emek ver ve kendine güven. Gerisi gelir zaten. Sağlıcakla kal. :)
Yine bekleriz :)
basarilar :)
Kendine iyi bak, arada uğrarsın yine. :)

Hedeflediğin yeri kazanırsın umarım. :)
Umarım istediğin başarıya ulaşırsın Hayrettin. Gelmeni sabırsızlıkla bekliyoruz. :)
başarılar dilerim kendine iyi bak , hoşçakal :)
sınavında başarılar dilerim hoşçakal :)

Teşekkürler.

Çok üzgünüm Hayrettin. Forumda çok sevdiğim üyeler arasındaydın benim için her zaman ve görevini de çok başarılı bir şekilde yerine getiriyordun. Geçen sene bu dönem bende yoktum. Çok önemli bir yıl, seni anlayabiliyorum. İnş. iyi sonuçlar alır aramıza tekrar dönersin. Seni çok özleyeceğiz...