'Hoşçakalın'

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Sevgili FavoriForumum.Net üyeleri ;

Bir gün böyle bir konuyu kendiminde açaçağını hiç düşünmezdim. Biliyorsunuz ki bu yıl benim için epey zorlu (üniversiteye hazırlanıyorum). Bu zorluktan dolayı forumda eski potansiyelimi yakalayamıyor ve görevlerimi yerine getiremiyordum. Her ne kadar @OzaN anlayış gösterse de bu durum daha da artmaya başladı.

Forumdan ayrılma vakti benim için geldi. Öncelikle forumdaki herkese hayatında başarılar diliyorum. Umarım forumda iz bırakan bir kişi olarak akıllarda kalacak birisi olmuşumdur.

Ara ara foruma girmeye çalışacağım ancak bu yılı atlatana kadar kendimi çok gösteremeyeceğim.

Kendinize iyi bakın.

Sevgilerle , hayret bi şey.

İnşallah hayatta her şey dilediğin gibi gelişir. Başarılar Hayrettin. :)

Hayrettin sen forum için çok önemli bir isimsin benim için de ayrı önemli bir insansın. Çünkü gerçekten çok kaliteli bir insansın bunu davranışlarınla ve yorumlarınla belli ediyorsun her daim. Sınavlarında başarılar dilerim kardeşim umarım çok iyi sonuçlar elde edersin. Ama ara sıra uğra özletme kendini. :)

Hayrettin sen forum için çok önemli bir isimsin benim için de ayrı önemli bir insansın. Çünkü gerçekten çok kaliteli bir insansın bunu davranışlarınla ve yorumlarınla belli ediyorsun her daim. Sınavlarında başarılar dilerim kardeşim umarım çok iyi sonuçlar elde edersin. Ama ara sıra uğra özletme kendini. :)
Düşüncelerin için çok teşekkürler :)

Kendine iyi bak. Başarılar.. :)

Başarılar Hayrettin umarım istediğin başarıyı kazanırsın. :) . Hoşçakal. :) .

Eğitim sisteminin kötü yanı maalesef hayatın için önemli bir sınav o yüzden kal diye baskı yapamayız sana o yollardan bizde geçtik işin zor, stresli ama başarılı olacağına eminim. :)

Fazla özletme kendini bizi de unutma. :D Sınavlar bitince dön hemen. :D

Öncelikle sinavlarinda ve calisma zamaninda basarilar dilerim Hayrettin. Basaricagindan hic süphem yok. Kendine iyi bak.. :)

Eğitim sisteminin kötü yanı maalesef hayatın için önemli bir sınav o yüzden kal diye baskı yapamayız sana o yollardan bizde geçtik işin zor, stresli ama başarılı olacağına eminim. :)

Fazla özletme kendini bizi de unutma. :D Sınavlar bitince dön hemen. :D
Başarılar kendine iyi bak
Öncelikle sinavlarinda ve calisma zamaninda basarilar dilerim Hayrettin. Basaricagindan hic süphem yok. Kendine iyi bak.. :)

Güzel düşünceleriniz için teşekkürler. :)