'Hizmetçiler' Dizisine Yeni İsimler!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,963
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
5b8c55b5e94fb71488087b88.jpg

Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu'nun oturduğu, yapımcılığını Öner Arslanel'in, proje tasarımını Ali Leskay'ın üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif'in kaleme aldığı Meksika'da reyting rekorları kıran “Polvo de Estrellas”'den 'Hizmetçiler' adı ile uyarlanacak olan başrollerinde Ayşenil Şamlıoğlu (Nimet Atahanlı), Aleyna Solaker (Çiçek Tuna) ve Nilay Erdönmez (Gülseren)'in yer aldığı dizinin kadrosuna Yiğit Kirazcı (Aras Atahanlı), Gamze Karaduman (Demet Atahanlı), Selen Domaç (Hacer Tuna), Cansu Fırıncı (Yaşar Tuna), Emrah Akkuş (Armağan), Hazal Benli (Aslı) ve Neslihan Arslan (Neslihan) dahil oldu.

Çekimleri 25 Ocak'ta başlayacak olan 'Hizmetçiler' yakında Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Gizmen
Gamze Karaduman ve Cansu Fırıncı'yı özlemiştim. Neslihan Arslan da İstanbullu Gelin'den sonra güzel bir işe dahil olmuş. Merakla bekliyorum diziyi :love1:

Yiğit Kirazcı çok iyi isim ama Hayaller ve Hayatlar’da oynayacak demişti Birsen, şimdi de bunda demiş. :F

Ayşenil Şamlıoğlu, Cansu Fırıncı ve Gamze Karaduman iyi isimler. Ama kadro yetersiz geldi bana.

Yalnız böyle yeni oyuncular konusunda genelde oyuncuların da resmini ekleriz, keşke buna da eklenseymiş daha da iyi tanımamız için.

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Keşke diziyi MEDYAPIM uyarlasaydı. Desperate Housewives'ı çok güzel uyarlamışlardı, bunu da güzel uyarlarlardı. Umarım güzel bir uyarlama olur da izleriz, dram dizisi görmekten ikrah geldi çünkü 🙄

Kadroda iyi isimler var ama yapım şirketi çok kötü. Bir Ay Yapım veya Medyapım işi olsa uçar giderdi yazık olacak. :(