geç kaldın ablamAhmed mesajını görmeden önce serhatı etiketlicektim 2.fotodaki çocuk yakışıklıymış diye![]()
![]()
geç kaldın ablam![]()
Fena değil![]()
evet neyse ki farketmişler harbi çocuk yakışıklı he
2. resimdeki ayaktaki çocukta mı?![]()
Senaryoda karakteri Kırgınlar'daki kızla aşk yaşıyormuş sizin için hüsran time.Hahahah yok canım onu görmeden kötü demiştimFena bir parça değilmiş
Peki 8. karedeki herif![]()
Ayol o ecünnü kadınların kocalarından biriyle aşk yaşamıyacak mı 😱Senaryoda karakteri Kırgınlar'daki kızla aşk yaşıyormuş sizin için hüsran time.![]()
Servet Pandur'un karakterinin (çocuğun yani Armağan'ın annesi) tanıtımında şöyle diyor yani büyük ihtimalle hayır.Ayol o ecünnü kadınların kocalarından biriyle aşk yaşamıyacak mı 😱
“Armağan benim kıymetlim. Üvey oğlum olması bunu değiştiremez! Onun için her şeyin en iyisini istiyorum. Her anne evladı için bunu ister. Haksız mıyım? Çiçek’i ondan uzaklaştırmak istememin sebebi de bu zaten. Gençler, tecrübesizler. Her şeyi hayallerindeki gibi çok güzel olacak sanırlar. Ama gerçek öyle değil”
Yazık olacak oğlana deseneServet Pandur'un karakterinin (çocuğun yani Armağan'ın annesi) tanıtımında şöyle diyor yani büyük ihtimalle hayır.![]()
Daha çok sana yazık olacak ama üzüntüden.Yazık olacak oğlana desene![]()
Daha çok sana yazık olacak ama üzüntüden.![]()