Dizide güzel oynayan yokAlgı Eke rolünü çok kötü oynamış diye duydum.
Dizide güzel oynayan yokAlgı Eke rolünü çok kötü oynamış diye duydum.
Yoo dizinin en iyisiydi bence ama senaryo yetersiz olunca o da bir yere kadar gidebilmiş.Algı Eke rolünü çok kötü oynamış diye duydum.
Seçkin Özdemir iyi oyuncudur aslında.Dizide güzel oynayan yok
Algı Eke rolünü çok kötü oynamış diye duydum.
Ben izlerken vücudunu göstermedi gösterseydi iyi olabilirdiSeçkin Özdemir iyi oyuncudur aslında.
İlk yarım saat izleyebildim yurtta, sonra dışarı çıktım ama izlediğim kadarıyla beğendim ben. Devamını izlemeyi düşünüyorum ama siz beğenmemişsiniz yorumlardan anladığım kadarıyla. Biraz karışık olmuş ama senaryosu bence kötü değil.Twitter'da Makbuş'a cevap atmışsın bir de buraya yaz beğendin mi. @Özgür
Seni tenzih ediyorum ama dün akşam herkes de arkadaşı veya tanıdığı olduğu için Makbule Kosif'e sürekli övgü düzüyordu. Kadına böyle yaklaşılınca o da senaryo iyi mi olmuş kötü mü olmuş boşverir tabii. 6 kişinin kafa kafaya verdiği diziden daha iyi bir şey beklerdim.İlk yarım saat izleyebildim yurtta, sonra dışarı çıktım ama izlediğim kadarıyla beğendim ben. Devamını izlemeyi düşünüyorum ama siz beğenmemişsiniz yorumlardan anladığım kadarıyla. Biraz karışık olmuş ama senaryosu bence kötü değil.
Ben kötü bile olsa desteklerim çünkü tanıştığımda ne kadar iyi bir insan olduğunu gördüm. Ve dizi için verdiği emeğe de şahit oldum. Ama dediğin gibi yine de olmamış yerler vardı daha iyisini beklerdim. Oyuncular da beklentiyi çok yükseltti onun da etkisi var. Ama kimse yaptığı işe kötü demez. (Tuvana gibi dedim. )Seni tenzih ediyorum ama dün akşam herkes de arkadaşı veya tanıdığı olduğu için Makbule Kosif'e sürekli övgü düzüyordu. Kadına böyle yaklaşılınca o da senaryo iyi mi olmuş kötü mü olmuş boşverir tabii. 6 kişininin kafa kafaya verdiği diziden daha iyi bir şey beklerdim.
İşte kadının kişiliği ve yaptığı işi ayırt edemedikleri için kadın farkına varamıyor. Dost acı söyler ve bu kadının da böyle bir durumda gerçekleri duymaya ihtiyacı var.Ben kötü bile olsa desteklerim çünkü tanıştığımda ne kadar iyi bir insan olduğunu gördüm. Ve dizi için verdiği emeğe de şahit oldum. Ama dediğin gibi yine de olmamış yerler vardı daha iyisini beklerdim. Oyuncular da beklentiyi çok yükseltti onun da etkisi var. Ama kimse yaptığı işe kötü demez. (Tuvana gibi dedim. )
Eleştiri kaldırabilen biri. umarım vardır çevresinde söyleyen birileri ama sektörde şunu fark ettim sadece Makbule için değil, yapılan iş kötü olsa bile kimse kimseye kötü demiyor.İşte kadının kişiliği ve yaptığı işi ayırt edemedikleri için kadın farkına varamıyor. Dost acı söyler ve bu kadının da böyle bir durumda gerçekleri duymaya ihtiyacı var.
Ben izlemiyorum.