Hitler'i Kim İpler?|11.Bölüm|KARAHİTLER KORSANLARI

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,373
Puanı
535
Hitler ve askerleri karaya inmiştir.O sırada adanın ileri ucunda müzik eşliğinde dans eden bir grup görürler.Hitler oraya yaklaşır.

Hitler:Kimsiniz siz!Ülkemizde ne işiniz var!

Gruptan biri: Ama bak şimdi biz size kimsiniz dedik mi?Biz burada öyle 300-500 takılıyoruz.

Hitler:Hepinizi öldürürüz gidin buradan çabuk!

Gruptan biri: Ama bakın ben Almanım.Almanya almanıyım.Bunlar Yahudi Alman.Bunlar Yahudigillerden gelmişlerse demek.

Hitler:Alman olduğunu kanıtla.

Gruptan biri: Nasıl?İki takla mı atıyım?

Hitler:Hayır Almanca konuş.

Gruptan: İstek bir parçanız varsa onu söylüyüm.

Hitler:Lena Meyer'den Satellite'yi istiyorum.

Gruptan biri: Tamam.

Hitler:Yada olmadı bu.Almanca bir şeyler söyle bana.Konuş yani.

Gruptan biri: What Paris going to the pass the exam how old are you?

Hitler:Ne diyorsun lan.

Gruptan biri: Parise neden gittin diye sorarlarsa bir egzama hastalığım vardı yaşım tutmadığından gidemedim dedim.

Hitler:Gerizekalı sen kimi kandırıyorsun?

Hitler iki kurşun sıkarak öldürür.Grubun başkanı olduğu görülen kişi ortaya çıkarak Hitler'in yakasına yapışır.

Grup Başkanı:Bak beyim sana iki çift lafım var.koskoca adamsın paran var pulun var.Binlerce kişi çalışıyor emrinde.Yakışır mı sana ekmekle oynamak?Yakışır mı bunca günahsızı çocuğu karda kışta sokağa atmak dışarıda bırakmak.Ama nasıl yakışmaz.Sen değil misin kendi vatanından bile insanlara acımayan.Anlamıyor musun bey Yurtta Sulh Cihanda Sulh.Ama ben boşuna konuşuyorum.Barışı anlamayan adama barışı anlatmaya çalışıyorum.Sen büyük komutan,lider,koca ordu sahibi Hitler Bey Sen mi büyüksün?Hayır ben büyüğüm.Ben Nico usta.Sen benim yanımda bir hiçsin anlıyor musun bir hiç.Gözümde pul kadar bile değerin yok.Ama şunu iyi bil bu gruba hiç birşey yapamayacaksın.Yıkamayacaksın,dağıtamayacaksın,mağ lup edemeyeceksin bizi.Çünkü biz birbirimize parayla pulla değil.Sevgiyle bağlıyız.Bizler birbirimizi seviyoruz.Biz bir aileyiz.Güzel bir aileyiz.Bizi yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun!Dokunma artık grubuma.Dokunma bu südü sübyenlere,dokunma bu kadınlara,dokunma bana,dokunma şu daha yeni yetme erkek çocuklarına.Eğer onların kılına zarar gelirse ben ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben.Nico usta hiç düşünmeden çeker vururum seni.Anlıyor musun vururum ve dönüp arkama bakmam bile.

Hitler:Hemen bir kendini yaşar usta yapmalar.Bir Münir Özkul havaları.Cem yılmaz havaları bitti bunlara geçtiler.Pis kafirler.

Hitler silahını çeker ve onuda iki kurşanla vurur.

Grup başkanı:Bir artistlik yaptırmadı pis herif.

O sırada karşıdan biri geliyordur.

Gruptan biri: İşte kara peçe geliyor!

Diğer biri: Evet evet kara peçe geliyor!

Diğer diğer biri: Hayır hayır o bir AT!

Diğer biri: At mı?Kara peçe lan o.

Diğer diğer biri:Süpermendede olur ya kuş falan derler.Öyle yapıyım dedim havalı oluyor.

Hitler bu salağıda vurur ama tek kurşunla.

Diğer diğer biri:Herkesi çift kurşunla vuruyor beni tek.Onlarınkisi canda benimkisi patlıcan mı?Allah Allah.Tamam tamam ölüyorum.

Kara peçe yanlarına doğru yaklaşır ve hitlere silahını doğrultur

Kara Peçe:Rahat bırakın bunları.Çabuk gidin!

Arkadan hitlerin adamları görünür.

Kara Peçe tırsar ve: Ya bize pilavlı sohbet var dediler bizde geldik.Ama benim ocakta yemeğim vardı altını kapatmadan geldim ev yanmasın şimdi.Sonuçta kızız arkada üç bacaklı arkadaşlarda 32 dişlerini göstererek sırıtıyorlar.Ben ufaktan kaçıyım.Behlül Kaçar.

Kara peçe giderken vurulan birinin yarasına basıp gider.

Adam: Buradannn bir atlı geçti yarama bastı geçti amannn

Arka fonda giren müzik:

Hitler: Noldu lan güvendiğiniz dağlara kar mı yağdı?

Grup: This İs Isparta.Almayalım sizi 10 kişiyle.

Hitler: Birdahaki bölüme heyecan yapıyoruz demek ki.Bölüm sonu beyler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
diziyi baştan okumak için hala fırsat arıyorum. uzun ve sıkıcı edebiyat kitaplarıyla işim biter bitmez ilk bölümden okumayı düşünüyorum dizinin adı ilgimi çekti ilk gördüğümden beri :)