- Reaksiyon puanı
- 1,373
- Puanı
- 535
BAŞLIYORUZ!
Sahne/1
İnşaat İşçisi Erıc: Kendisi Almanya'da çalışan ve büyücülere,falcılara inanan bir adam.
İnşaat İşçisi Abdullah: Kendisi Almanya'da çalışan Türk asıllı biri.
Eric: Apo buraya yeni bir Yahudi gelmiş.Kim ipler ki bunu?
Abdullah: Kim ipler?Adolf hitler hahaha.
Eric:İlla şu pis Türk esprilerini yapıcaksın diymi?
Abdullah: Kültürümüze laf etme lan.Adam gibi dur.
Eric: Bırak makarayıda ben bir şey söylüyecem.
Abdullah: Ne diyeceksin?
Eric: Ben Katolik hristiyandım ya.
Abdullah: Evet.
Eric: Ben artık hristiyan değilim.
Abdullah:Vayy Müslüman mı oldun.Gel sana sarılayım din kardeşim.
Eric:Yok lan yok.Ateist oldum.
Abdullah:Neden lan?
Eric:Ya geçen gün bizim büyücü kadına gittim.Mayalıların takvimi 2012'de bitiyormuş.2012'de kıyamet kopucakmış.
Abdullah:Ne mayası oğlum?Maya takvimi ne?
Eric:Büyücü öyle dedi.İlerleyen yıllarda öyle bir şey çıkacakmış ortaya.Bende öyle düşündüm.Mayalılar kıyametin kopacağının ne zaman olacağını biliyorlarsa Allah'ta yoktur diye düşündüm.
Abdullah:Hee sende inandın.O mayalıların yazacak kayası kalmamıştır.Kağıttan yapmıyor onlar.Kaya bitmiştir artık.Bir harfi bir taşa yazıyor onlar.Artık kayalar bitince demek ki gökten meteor düşmesini beklediler ama oda düşene kadar bunların soyları tükendi.
Eric:Öyle mi diyorsun?
Abdullah:EE tabi yani.Bırak sen Hristiyan ol tekrar.Allah vardır oğlum.Böyle saçma sapan şeyler uydurma kafandan.
Eric:Hee.Olabilir aslında.O zaman ben bir kiliseye gidip günah çıkartırıyım.
Sahne/2
Halk yiyecek ekmek bulamamaktan şikayet etmektedirler.
Hitler bunun için konuşma yapmaya çıkmıştır.
Hitler: Ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin.Öyle dememiş mi kadın mı Fransız nesiydi artık.Sizde öyle yapın.Hep pasta kemikleri güçlendirir.Bakın Urfalı yurdanur'a.Hepsi çocukların aynıydı ama o daha çevikti.Neden?Pasta yediğin için.
Halk onu yuhlamaya başlar…
Hitler:Hemen bana falcı,büyücü kadını bulun.İnsanlar artık benden etkilenmiyorlar.Yeni bir büyü yapsında konuşmalarımdan etkilensinler.
Asker amam efendim.
Hitler odasına geçer…
O sırada biri gelir odaya.
Asker:Efendim Stalin 25 milyon kişi öldürmüş.Ülkesinde Hitler,Hayri Hiçler kadar olamadı diyormuş.
Hitler:Hayri kim?Her neyse.O 25 milyon öldürüyorsa biz 30 milyon öldürelim.Yada dur geçen günde halam öldü onun içinde 5 milyon Yahudi öldürün.Sevaba gireriz hem.Onların yağlarındanda helva yaptırıp halka dağıttırın.Bas bas bağırıyorlar açız açız diye.
Asker: Anlaşıldı efendim.
Sahne/3
Eric: Apo Yahudilerden sıvı şampuan yapıcakmış Hitler.
Abdullah: Yapsın tabi.Yahudilerin başımızın üstünde yeri var.
Eric:Hee anladım espriyi bak.Bu güzelmiş.Sen hep böyle espriler yap ya.
Abdullah:Bak bir tanede var bak dinle.Dalda Eric Fama Giric.
Eric:Bu ne ya?Hem fama giric ne abi?
Abdullah:Benim eski manitanın adı.Açmayalım o konuları.
Eric amam hacı anladım.Yaranı deşmiyim.
1.BÖLÜM SONU
Sahne/1
İnşaat İşçisi Erıc: Kendisi Almanya'da çalışan ve büyücülere,falcılara inanan bir adam.
İnşaat İşçisi Abdullah: Kendisi Almanya'da çalışan Türk asıllı biri.
Eric: Apo buraya yeni bir Yahudi gelmiş.Kim ipler ki bunu?
Abdullah: Kim ipler?Adolf hitler hahaha.
Eric:İlla şu pis Türk esprilerini yapıcaksın diymi?
Abdullah: Kültürümüze laf etme lan.Adam gibi dur.
Eric: Bırak makarayıda ben bir şey söylüyecem.
Abdullah: Ne diyeceksin?
Eric: Ben Katolik hristiyandım ya.
Abdullah: Evet.
Eric: Ben artık hristiyan değilim.
Abdullah:Vayy Müslüman mı oldun.Gel sana sarılayım din kardeşim.
Eric:Yok lan yok.Ateist oldum.
Abdullah:Neden lan?
Eric:Ya geçen gün bizim büyücü kadına gittim.Mayalıların takvimi 2012'de bitiyormuş.2012'de kıyamet kopucakmış.
Abdullah:Ne mayası oğlum?Maya takvimi ne?
Eric:Büyücü öyle dedi.İlerleyen yıllarda öyle bir şey çıkacakmış ortaya.Bende öyle düşündüm.Mayalılar kıyametin kopacağının ne zaman olacağını biliyorlarsa Allah'ta yoktur diye düşündüm.
Abdullah:Hee sende inandın.O mayalıların yazacak kayası kalmamıştır.Kağıttan yapmıyor onlar.Kaya bitmiştir artık.Bir harfi bir taşa yazıyor onlar.Artık kayalar bitince demek ki gökten meteor düşmesini beklediler ama oda düşene kadar bunların soyları tükendi.
Eric:Öyle mi diyorsun?
Abdullah:EE tabi yani.Bırak sen Hristiyan ol tekrar.Allah vardır oğlum.Böyle saçma sapan şeyler uydurma kafandan.
Eric:Hee.Olabilir aslında.O zaman ben bir kiliseye gidip günah çıkartırıyım.
Sahne/2
Halk yiyecek ekmek bulamamaktan şikayet etmektedirler.
Hitler bunun için konuşma yapmaya çıkmıştır.
Hitler: Ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin.Öyle dememiş mi kadın mı Fransız nesiydi artık.Sizde öyle yapın.Hep pasta kemikleri güçlendirir.Bakın Urfalı yurdanur'a.Hepsi çocukların aynıydı ama o daha çevikti.Neden?Pasta yediğin için.
Halk onu yuhlamaya başlar…
Hitler:Hemen bana falcı,büyücü kadını bulun.İnsanlar artık benden etkilenmiyorlar.Yeni bir büyü yapsında konuşmalarımdan etkilensinler.
Asker
Hitler odasına geçer…
O sırada biri gelir odaya.
Asker:Efendim Stalin 25 milyon kişi öldürmüş.Ülkesinde Hitler,Hayri Hiçler kadar olamadı diyormuş.
Hitler:Hayri kim?Her neyse.O 25 milyon öldürüyorsa biz 30 milyon öldürelim.Yada dur geçen günde halam öldü onun içinde 5 milyon Yahudi öldürün.Sevaba gireriz hem.Onların yağlarındanda helva yaptırıp halka dağıttırın.Bas bas bağırıyorlar açız açız diye.
Asker: Anlaşıldı efendim.
Sahne/3
Eric: Apo Yahudilerden sıvı şampuan yapıcakmış Hitler.
Abdullah: Yapsın tabi.Yahudilerin başımızın üstünde yeri var.
Eric:Hee anladım espriyi bak.Bu güzelmiş.Sen hep böyle espriler yap ya.
Abdullah:Bak bir tanede var bak dinle.Dalda Eric Fama Giric.
Eric:Bu ne ya?Hem fama giric ne abi?
Abdullah:Benim eski manitanın adı.Açmayalım o konuları.
Eric
1.BÖLÜM SONU