'Hititya : Madalyonun Sırrı' TV'de Ilk Kez Kanal D'de !

@Forumdash TV'de hangisi daha çok izlenecek bakalım. Hititya geçer bence Arkadaşım Max yılbaşı gecesi yayınlanacak. :D
Valla sinemalarda fark atmiş Arkadaşim Max :X Bende Küçük Nazif'imi izleyecem:X Günü de uygun:X O ses pzt varsa bence pekte umutlanılmasın😕

Arkadaşım Max:101bin
Hititya:74,5 bin

oyunculuk şebeklik yapmak değildir aga onu geçelim bi kere bana dediysen bunu ben gürkan uygunu acayip beğenen bi insanım ve bana göre Türkiye'nin en iyi oyuncusudur tek rol deyip geçmemek lazım 10 yıl boyunca mematiyi o kadar mükemmel oynadı ki en iyi oyuncudur bana göre madde bağımlısı olduğu bölümler oyunculuk dersi verdi hele ki mamoşunu gömdüğü bölüm oyunculuğu resmen tavan yapmıştır
ama bu tür rollere asla girmesin oyunculuk saçma sapan roller oynamak değildir rolünün hakkını vermektir sonuna kadar
filmi izledim rolü çok saçmaydı gerçekten , bir işe giriyim istemiş ama olmamış , haklısın :(

filmi izledim rolü çok saçmaydı gerçekten , bir işe giriyim istemiş ama olmamış , haklısın :(
mematiden sıyrılmak için abuk sabuk şeyler yaptı zaten neyse ki şimdi ki rolü süper kaçakta
umarım bi daha böyle şeyler yapmaz bakın şebek gibi rolde oynamak iyi oyunculuk değildir rolünü en iyi şekilde oynayan iyi oyuncudur

mematiden sıyrılmak için abuk sabuk şeyler yaptı zaten neyse ki şimdi ki rolü süper kaçakta
umarım bi daha böyle şeyler yapmaz bakın şebek gibi rolde oynamak iyi oyunculuk değildir rolünü en iyi şekilde oynayan iyi oyuncudur
:F güldürdün beni

gerçekten haklısın gürkan uygun iyi bir oyuncu ama o filmde iyi oynayamış gerçekten , makyaj kötü , karakter kötü , film kötü saysam 100 geçer kesin
inş yanlış seçimler yapmaz bir daha :)

:F güldürdün beni

gerçekten haklısın gürkan uygun iyi bir oyuncu ama o filmde iyi oynayamış gerçekten , makyaj kötü , karakter kötü , film kötü saysam 100 geçer kesin
inş yanlış seçimler yapmaz bir daha :)
hehe işte demek istediğim bu çok sağol kardeş :D oyunculuğu tartışılmaz süper ötesi bi oyuncu ama öyle roller oynamasın bi daha gözünü sevim :D