Valla sinemalarda fark atmiş Arkadaşim Max@Forumdash TV'de hangisi daha çok izlenecek bakalım. Hititya geçer bence Arkadaşım Max yılbaşı gecesi yayınlanacak.![]()
Arkadaşım Max:101bin
Hititya:74,5 bin
Valla sinemalarda fark atmiş Arkadaşim Max@Forumdash TV'de hangisi daha çok izlenecek bakalım. Hititya geçer bence Arkadaşım Max yılbaşı gecesi yayınlanacak.![]()
Valla sinemalarda fark atmiş Arkadaşim MaxBende Küçük Nazif'imi izleyecem
Günü de uygun
O ses pzt varsa bence pekte umutlanılmasın😕
Arkadaşım Max:101bin
Hititya:74,5 bin
18 filansa bakılırda 20 olursa bakma ihtimalim düşükYılbaşı günü izleyecek misin yani iyi o zaman sen izliyorsan çoğu kişi izler beklentimi artırayım.![]()
18 filansa bakılırda 20 olursa bakma ihtimalim düşük20'den sonra ortalık karişir eğlence ateşlenir
Gerçi benim için 22'lerde başlar ya neyse
![]()
20.30'da. 😳 Yılbaşı kutlamayanlar izler belki Samanyolu - Kanal 7'nin yayın akışından iyidir.![]()
Hiç bilmiyorum orda ne var harbiden
![]()
Kanal 7 Yıl Başı'nda genel de Dini film koyuyor. Ya da ben öyle denk geldim.STV'de Ekip 1'in yeni bölümü.Kanal 7 bilmiyorum çok değişti kanal sürpriz yapabilir.
![]()
filmi izledim rolü çok saçmaydı gerçekten , bir işe giriyim istemiş ama olmamış , haklısınoyunculuk şebeklik yapmak değildir aga onu geçelim bi kere bana dediysen bunu ben gürkan uygunu acayip beğenen bi insanım ve bana göre Türkiye'nin en iyi oyuncusudur tek rol deyip geçmemek lazım 10 yıl boyunca mematiyi o kadar mükemmel oynadı ki en iyi oyuncudur bana göre madde bağımlısı olduğu bölümler oyunculuk dersi verdi hele ki mamoşunu gömdüğü bölüm oyunculuğu resmen tavan yapmıştır
ama bu tür rollere asla girmesin oyunculuk saçma sapan roller oynamak değildir rolünün hakkını vermektir sonuna kadar
Kanal 7'yi merakla bekliyorum yılbaş programımı ona göre ayarlarim artıkSTV'de Ekip 1'in yeni bölümü.Kanal 7 bilmiyorum çok değişti kanal sürpriz yapabilir.
![]()
bilmiyorum , hititya çok kötü gerçekten@Forumdash TV'de hangisi daha çok izlenecek bakalım. Hititya geçer bence Arkadaşım Max yılbaşı gecesi yayınlanacak.![]()
mematiden sıyrılmak için abuk sabuk şeyler yaptı zaten neyse ki şimdi ki rolü süper kaçaktafilmi izledim rolü çok saçmaydı gerçekten , bir işe giriyim istemiş ama olmamış , haklısın![]()
mematiden sıyrılmak için abuk sabuk şeyler yaptı zaten neyse ki şimdi ki rolü süper kaçakta
umarım bi daha böyle şeyler yapmaz bakın şebek gibi rolde oynamak iyi oyunculuk değildir rolünü en iyi şekilde oynayan iyi oyuncudur
hehe işte demek istediğim bu çok sağol kardeşgüldürdün beni
gerçekten haklısın gürkan uygun iyi bir oyuncu ama o filmde iyi oynayamış gerçekten , makyaj kötü , karakter kötü , film kötü saysam 100 geçer kesin
inş yanlış seçimler yapmaz bir daha![]()
Yok artık
hehe işte demek istediğim bu çok sağol kardeşoyunculuğu tartışılmaz süper ötesi bi oyuncu ama öyle roller oynamasın bi daha gözünü sevim
![]()
belli olmaz o işlerYok artıkilk 100'e giremez
![]()
bence deYok artıkilk 100'e giremez
![]()
çabuk anlaması iyi oldu kendini rezil etmeden normale döndüaynen
bence oda anladı ,anlamasa gene bu tür rolleri yakın oynayabilirdi
ama bak şimdi kaçak dizisinde oynuyor![]()
Evet malesef böyle hüzünlü, hakedilmeyen sonuçlar görebiliyoruzbelli olmaz o işlerbak rıza baba bu akşam anlıkalrda 10 reytingi geçti
![]()