'Hititya : Madalyonun Sırrı' TV'de Ilk Kez Kanal D'de !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,847
Puanı
1,060
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de ünlenen Emir Berke Zincidi'nin yer aldığı filmde ayrıca Gürkan Uygun, Ebru Cündübeyoğlu gibi isimler var.

Hititya Madalyonun Sırrı Kanal D ekranlarında Televizyonlarda ilk kez ekrana gelecek.

Hititya Madalyonun Sırrı Televizyonlarda ilk kez Pazartesi 20.00'da Kanal D'de.

82876ea4f4f1115827a9ef9b91dee5d7.jpg

Son düzenleme:
mematinin bu filmini izlemem çizgi film izlemem sevmem irrite olurum

3 reytingi geçemez millet mematiyi tanıyamayacağı için reyting alamaz :kiki:

Gürkan Uygun'a vurma çabalarını anlayamıyorum,bir oyuncu her karekteri canlandırmalı
10 yıl memati'yi oynayınca da bu oyuncu değil diyorsunuz sizede hiçbir şeyi beğendirmek kolay değil.

Gürkan Uygun'a vurma çabalarını anlayamıyorum,bir oyuncu her karekteri canlandırmalı
10 yıl memati'yi oynayınca da bu oyuncu değil diyorsunuz sizede hiçbir şeyi beğendirmek kolay değil.
oyunculuk şebeklik yapmak değildir aga onu geçelim bi kere bana dediysen bunu ben gürkan uygunu acayip beğenen bi insanım ve bana göre Türkiye'nin en iyi oyuncusudur tek rol deyip geçmemek lazım 10 yıl boyunca mematiyi o kadar mükemmel oynadı ki en iyi oyuncudur bana göre madde bağımlısı olduğu bölümler oyunculuk dersi verdi hele ki mamoşunu gömdüğü bölüm oyunculuğu resmen tavan yapmıştır
ama bu tür rollere asla girmesin oyunculuk saçma sapan roller oynamak değildir rolünün hakkını vermektir sonuna kadar

kucuk osmani uzun bir aradan sonra yeniden kanal d'de gormek guzel olacak. zaten bu sezon kanal d'de kucuk agada da rol alacak...

Çok Başarılı gitmez

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyunculuk şebeklik yapmak değildir aga onu geçelim bi kere bana dediysen bunu ben gürkan uygunu acayip beğenen bi insanım ve bana göre Türkiye'nin en iyi oyuncusudur tek rol deyip geçmemek lazım 10 yıl boyunca mematiyi o kadar mükemmel oynadı ki en iyi oyuncudur bana göre madde bağımlısı olduğu bölümler oyunculuk dersi verdi hele ki mamoşunu gömdüğü bölüm oyunculuğu resmen tavan yapmıştır
ama bu tür rollere asla girmesin oyunculuk saçma sapan roller oynamak değildir rolünün hakkını vermektir sonuna kadar
Ben senin memati'yi sevdiğini biliyorum zaten sana niye diyeyim
kurtlar vadisi kaçak sevmeyen izlemeyenler kimse lafım onlara eleştiren onlar olduğu için.

Forum İstatistikleri

Konular
176,496
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto