eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 4

Kafayı bozdun Wiher'la.
Yani benim fikrim bu belki, bu şekilde okunmasını daha çok seviyorlardır diğer okuyucular onlara da sor bence.

Hahha Melula oldu ya içime sindi.

Kafayı bozdun Wiher'la.
Yani benim fikrim bu belki, bu şekilde okunmasını daha çok seviyorlardır diğer okuyucular onlara da sor bence.

Hahha Melula oldu ya içime sindi.
Witcher benim her şeyim. Şu dünyada en sevdiğim şey

Yok, dikkatsiz bir okuyucu gözüyle baktım. Evet, dediğin gibi rahatsız etti beni

Sinmesin.

Witcher benim her şeyim. Şu dünyada en sevdiğim şey

Yok, dikkatsiz bir okuyucu gözüyle baktım. Evet, dediğin gibi rahatsız etti beni

Sinmesin.
Gayet dikkatli okuyorum anaaa ben okumayacaktım demi unuttum valla.
Neyse sen de YÖ'yü oku bari.

Onlar önemli değil.
Reytingler ölçülmeden pazardan önce buna baksan iyi olur

Gerçi ben reytingimi aldım yorum yaptın, ama bi harika'nı alırım
Bir göz attım bu bölüme roman havasında geçmiş yanı diziden daha çok birisinin gözünden gördüklerini anatılıyor gibi bence gayet başarılı

diğer bölümlere güncel bakarım

Bir göz attım bu bölüme roman havasında geçmiş yanı diziden daha çok birisinin gözünden gördüklerini anatılıyor gibi bence gayet başarılı

diğer bölümlere güncel bakarım
Çok güzel şeyler olacak.. Aşk, sevgi vs.
Zaten mottomuz "duygularınızı harekete geçirecek dizi"

Nesi var?

Sen bi oku ilk 3 bölümü, öyle göz atmakla olmaz.

Zaten hepinizi 6. bölümde ağlatacağım, o derece güzel olacak @mrt-06
Sen onları boş ver diyince bu bölüme göz attım
zaten biraz bağımsız gibi görünüyor bölümlerde
diğer bölümleride kaçırmam birşey olmaz

Sen onları boş ver diyince bu bölüme göz attım
zaten biraz bağımsız gibi görünüyor bölümlerde
diğer bölümleride kaçırmam birşey olmaz
Lafın gelişi o

Hayatında okuyacağın en bağımlı bölümler bunlar
Kaçacak en küçük detay bile ileride bazı şeyleri anlamamana yol açar. Epey dikkatli bir takipçi olmak lazım

FavoriForumum'un gördüğü en farklı yapım!

Öncelikle bu kısım bayağı iyiydi.
Soru işaretleri bırakmaya devam ettin. 2 soru işareti bıraktığında birini de açıklasan, hepsi bölüm sonu açıklanmamış olur mesela. Kesinlikle etkilemek gibi bir düşüncem yok. Sadece tavsiye, ama bu da etki tabi.
Doludizgin hayatına devam ediyor. Yalnız adama bakan, onun için telaşlanan en yakın çocukluk ve ya gençlik arkadaşı, ya da ilk bölüm bahsettiğin vefalı kardeş hala ortada yok. 2sinden biri olmalı, bu adamın az da olsa arkası toplanmalı gerçek dünyadaysak. Bu 2si evli de olabilirler hatta. Çift olarak endişeleniyorlar, kardeşi ev hayatını, yakın arkadaşı sabıkalı hayatını toplamaya çalışıyor olabilir. Kesinlikle etki etmek istemiyorum.
ama bir yan karakter girsin artık.

Sonuç olarak düştüm bir adamın peşine, dolapta da 2 parmak var, öleceğim bir gün göz göre göre temalı bu bölüm yine kaliteden ödün vermedi.
Puanım. 7.8

Açıkçası aklımda bu soru işaretlerini ne zaman cevaplayacağım ile ilgili çok bir fikir yok. Ama kabaca söylemem gerekirse daha yolun %10-15 arasındayız, o yüzden henüz cevap beklemeyin
Ha yine de olabilir elbet bazı şeyler.
Yine dediğim gibi bu kadar başındayken her şeyin, herkes de bir anda beliremez. Etrafından uzaklaştırdığını söylemiştim onları, yeniden gelmeleri için sebep yok henüz. Onlar çok uzakta daha muhtemelen

Sonlara doğru aydınlanma yaşayacaksınız ama genel olarak. Şimdilik hikaye gözüyle bakıp soru işaretlerini kafaya takmamak daha önemli. Bir karakterin isminde bile gizem olabilir, her şeye şüpheyle bakmak önemli aslında, unutmamak, ama kafaya da takmamak. Hiçbir şeyi unutmayacağım çünkü ben, merak etmeyin

Ortak eleştiri karakterin arkasının biraz boş kalması, @dizi kolik de söylemişti bunu. Ama ona da dediğim gibi bunun asıl hikayesi 1999 değil, asıl hikaye geçmiş, çünkü ilginç olan o zaten. Günümüzde olan sadece öldürmeler, geçmişte olanlar ise adamın yaşadıkları. Geçmişten parçalar, hatıralar zaman zaman bahsedilecek finale kadar. Geçmiş de hikayenin bir parçası olduğu için her şeyi yavaş yavaş öğreneceğiz.
Yan karakter 7. bölümde girecek diyebilirim

Haftasonu patlama yapmamız lazım, onu bekliyorum

Ama asıl okuyucu kitleyi yeniden etiketlemek lazım sanırım

Evet
6. bölüm laneti diye bir şey var benim dizide 11 bölüm içinde en beğenilmeyen 6. bölüm oldu, bir kişi mi beğenmez.
Sen ifade bile atmamışsın hatta.

Hepsine Eyvallah ama "Hiçbir şeyi unutmayacağım çünkü ben, merak etmeyin
"
lafını hatırlatırım.

6. bölüm laneti diye bir şey var benim dizide 11 bölüm içinde en beğenilmeyen 6. bölüm oldu, bir kişi mi beğenmez.
Sen ifade bile atmamışsın hatta.
Adamın çocuklarından bahsedeceğim çünkü. Hiçbir şey hissetmezseniz duyugusuz, taş kalpli falansınızdır yani.