Beğenmedin sen kaçtın gittin hemen
Beğenmedin sen kaçtın gittin hemen
Önemsiyorsun yani beni cnm
Emre özlemiş beni fark ettim de
Sen gidince oda sustu, ee ben yokum Forumdash yok rahmetli yok, Yeni oyuncakta bulamadı
@xemrexxx biz olmayınca oda koptu hala alısma sürecindeyizEmre özlemiş beni fark ettim deçaktırmıyor
Hhaha aynı anda dedikSen gidince oda sustu, ee ben yokum Forumdash yok rahmetli yok, Yeni oyuncakta bulamadı
Bugün enerjiksinHhaha aynı anda dedik
Kar yağmıyor ama havalar buz gibi soğuk yinede enerjimizi düşüremez tabi okadar güçlü değilBugün enerjiksin
Laptopa su döküldü ve yandı
Yok bu beyin yakan dizilerden değil sanırım, korkmana gerek yok@dreamy anlattığın tarif @MasacRE beyin yakan dizilerini anımsattı@Maskeli Fedai @Harunnn60 @MEnes
Sizle izleriz ozaman sizi bekliyim zaten 2-3 bölümü kalmıs toplu bölüme düşmeye az kalmıs
Ama şöyle tüm bölümleri düşen bir dizi şey edin @Forumdash a görev
Bu iyi işte, çıkarmayın başımıza başka diziHeee daha geniş kitleye hitap etsin diyorsan the boys izleyin. @dreamy evladımla izledik. Güzel dizi@MasacRE izlemeli bence de
Titansı bıraktın mı sen😱 @Harunnn60 sen de mı bıraktın?
Laptopa su döküldü ve yandıhazır masraf cıkmışkken yenisi için baska bakıyorumdizi filn bakarken giremıyorum.Girsem de kimse yok
Haftalık da cekilmezYok bu beyin yakan dizilerden değil sanırım, korkmana gerek yok
Bu iyi işte, çıkarmayın başımıza başka dizi
Watchmen'e daha başlamadım. Onu izleyeyim ben, o arada bu biter topluca izlerizHaftalık da cekilmezbaska dizileri izlerken bu birikiyor
Watchmen izliyon mu?
Tüm konsantreni watchmene ver izlerkenWatchmen'e daha başlamadım. Onu izleyeyim ben, o arada bu biter topluca izleriz
Şimdi Mr. Robot izliyorum. Yeni sezonu baya biriktirmiştim. O bittikten sonra Watchmen'e full konstantre girişirimTüm konsantreni watchmene ver izlerken
Malasef ilk bölüm bakmiştim. Gerisi gelmedi. Watchmene baslarken bunlara da haber et beyinleri yansınŞimdi Mr. Robot izliyorum. Yeni sezonu baya biriktirmiştim. O bittikten sonra Watchmen'e full konstantre girişirim
Sen izliyor muydun Mr. Robot?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?