Hilmi Cem mi? - Murat mı?

Hangisi elenir?

• Kullanılan toplam oy
    16
Murat bence bu yarışı terbiyesiyle kazandı fakat Hilmi Cem oyunlarda bu senenin tartışmasız en iyisiydi.
Büyük bir ihtimal Murat eleyecektir Hilmi Cem'i ve Ümit Karan ile finale çıkacaktır. Ve bu senenin şampiyonu Ümit Karan ve yine bir ünlü olacaktır. İşte o zaman bu yarışma tamamen saçmalamış olacak.

Hilmi elenir bence Murat'ın 3 smsdeki oy oranı belli.Tabii Hilmi'nin oy oranını bilmiyoruz,orası ayrı.

+1

Hilmicem gider gibi ama bakalım oylar patlıyacak gibi

Acun'un çok klasik bir taktiği var ve bu yarışmanın inandırıcılığını bitiriyor bende:

Parkur oyunu yapıyor ama en sonuna illa beceri ekliyor.Bu durumda gönüllüleri bitiriyor.Gönüllüler çok beceriksiz.Halka geçirme oyununda abartısız söylüyorum 10-15 saniye önce gelip halka atmaya atamadıklarından yeniliyorlardı.

- - - Ekleme - - -

Ürün pazarlama gibi

Hilmicem Bebek. Yakında tüm oyuncakçılarda.

Katılıyorum.
Bugün oynanan oyunların hepsi Ümit Karan tarzı oyunlardı. İlk oyun her ne kadar ortada gibi gözükse de ikinci oyun Ümit Karan favoriydi. Ve üçüncü oyunda Miami'ye gittikleri oyunun aynısıydı Ümit Karan onda da çok iyiydi.

Birinci oyun Hilmi'nin oyunuydu.Su oyunlarında en iyi Hilmi Cem.Bodrum'da büyümüş adam.
Aslında kazanacaktı o oyunu ama 3 defa kuru kafayı kıramadı ve bir defada kuru kafa geriye düştü.4 oyunu şanssızlıkla kaybetti.Ben şöyle bir sıralama yapmıştım:

1.oyun(Hilmicem)
2.oyun(Ümit)
3.oyun(Murat)

Herkesin en iyi olduğu oyunları koyacak heralde diye düşündüm ama 3.oyunun çıkmasıyla düşündüğüm olmadı.

Hilmi cem elenir dedim bakalım ne olcak.

bu ikilinin finalde sms e çıkması lazımdı ama acun yine saçmalamaya başladı ikisi de hakediyo ama hilmicem gider bence

akşam ümit murat ve hilmicem i ezdi resmen büyük fark
20 - 10 - 8 ilk oyun hilmicemindi 8 puan aldı ümit ve geçti ikinci ümit gönüllüleri uzaya fırlattı gücüyle
üçüncü oyunda da en iyisiydi süpersin ümit

HİLMİCEM ELENİR

Ümit de Hilmi de Murat da uyuzun teki.

Doğukan hem çok başarılı hem de adam gibi adam. Survivor Doğukan olmalı net!

Ama Acun şimdiden ayarlamış Ümit'e verecek çok belli etti...