Murat bence bu yarışı terbiyesiyle kazandı fakat Hilmi Cem oyunlarda bu senenin tartışmasız en iyisiydi.
Büyük bir ihtimal Murat eleyecektir Hilmi Cem'i ve Ümit Karan ile finale çıkacaktır. Ve bu senenin şampiyonu Ümit Karan ve yine bir ünlü olacaktır. İşte o zaman bu yarışma tamamen saçmalamış olacak.
Birleşme partisinde ve istedikleri yemekleri seçme ödülünde söyledi şarkı sadece.Himicem her yerde dans edebiliyor.
![]()
Murat bence bu yarışı terbiyesiyle kazandı fakat Hilmi Cem oyunlarda bu senenin tartışmasız en iyisiydi.
Büyük bir ihtimal Murat eleyecektir Hilmi Cem'i ve Ümit Karan ile finale çıkacaktır. Ve bu senenin şampiyonu Ümit Karan ve yine bir ünlü olacaktır. İşte o zaman bu yarışma tamamen saçmalamış olacak.
Ürün pazarlama gibi![]()
Katılıyorum.
Acun'un çok klasik bir taktiği var ve bu yarışmanın inandırıcılığını bitiriyor bende:
Parkur oyunu yapıyor ama en sonuna illa beceri ekliyor.Bu durumda gönüllüleri bitiriyor.Gönüllüler çok beceriksiz.Halka geçirme oyununda abartısız söylüyorum 10-15 saniye önce gelip halka atmaya atamadıklarından yeniliyorlardı.
Katılıyorum.
Bugün oynanan oyunların hepsi Ümit Karan tarzı oyunlardı. İlk oyun her ne kadar ortada gibi gözükse de ikinci oyun Ümit Karan favoriydi. Ve üçüncü oyunda Miami'ye gittikleri oyunun aynısıydı Ümit Karan onda da çok iyiydi.