Hilal Cebeci Namaza Başladı

Dur bi namaz kılarken selfie çekinim. Olmuyo mu? Neden ya? .ss

İslam alimi gecinip darbe yapan ,jet skylere binen ,mehdiyip deyip yanina dekolteli hatunlari alıp ekrana çıkan o kadar hoca varmı sonuç işte))))
H.E den bahsediyorsan düşüncen çok yanlış çünkü olmayan bişi ? yok yani öyle şeyler uydurma hatta İFTİRA !!!!!.. jet sky ye binen hoca olamaz mı ? ya da günah mı ? yasak mı ? haram mı ? gerçi o şahsın ne kadar hoca olduguda tartısılır -ki adnan zaten hoca falan olamaz !! değilde zaten....

Sesli güldüm :F

Allah var yukarda .o kadar töbe töbe cins cins şeyler gymişsin ondan sonra ben namaz kılıyom :bağır:
ALLAH-U TEALA HERYERDE ! :) Artık namaza başlamış istese de giyinemez..yani içinden gelmez 😉 pardon soyunamaz :D :D düşüncen birazcık yanlış gibi arkadaşım aslında böyle sonradan dönenler bizlerden daha iyi verim sağlayabiliyorlar 😳

Çarpılcaz :F yine sesli güldüm :F

Varsa linç ederiz :D
BEN ! :D

Son düzenleme:
H.E den bahsediyorsan düşüncen çok yanlış çünkü olmayan bişi ? yok yani öyle şeyler uydurma hatta İFTİRA !!!!!.. jet sky ye binen hoca olamaz mı ? ya da günah mı ? yasak mı ? haram mı ? gerçi o şahsın ne kadar hoca olduguda tartısılır -ki adnan zaten hoca falan olamaz !! değilde zaten....

ALLAH-U TEALA HERYERDE ! :) Artık namaza başlamış istese de giyinemez..yani içinden gelmez 😉 pardon soyunamaz :D :D düşüncen birazcık yanlış gibi arkadaşım aslında böyle sonradan dönenler bizlerden daha iyi verim sağlayabiliyorlar 😳

H.E. için söylenenlerin neresi iftira hepsi gerçek.Ses kayıtları da var Uzun bize çok hainlik etti diye Koç şuralara sponsor olsun vs.v.s Yani gerçeği birgün göreceksin az sabret

Hadi bu yaşadıklarımızi geçtim Allah aşkına bir cemaat neden sadece askeriyeye çocuk sokmak icin bedava kurs verir )))

Jet skye binmek günah değil ama sen hocaysan dikkat edecen yaptıklarına; uzun, hayin gibi gıybet etmeyecen yoksa benden ne farkin olur ben seni niye dinleyeyim.

Salak mıymış o diicem de demiyim belli zaten :) o zaman paralel saçmalığı mı vardı dangoz !! paralel yapı kelimesi çıkalı daha aylar oldu bee :D :D

Sen de kılıyor musun ?
Ben onu başlayıp da devam eder bir kere kılmakla kalmaz anlamında demiştim.:D
Ben düzenli kılmıyorum maalesef, keşke ben de başlasam.:(