Çarpılcaztamamda benim bildiğim namaz ve ibadetler allahla kul arasındadır
bu kadın resmen namaz üzerinden reklam yapıyor aaaa ben kaçıyorum bu konudan yanlış birşey söylicez bizde çarpılıcaz bu kadın yüzünden![]()
Varsa linç ederizSamimi olduğuna inanan var mı?![]()
H.E den bahsediyorsan düşüncen çok yanlış çünkü olmayan bişi ? yok yani öyle şeyler uydurma hatta İFTİRA !!!!!.. jet sky ye binen hoca olamaz mı ? ya da günah mı ? yasak mı ? haram mı ? gerçi o şahsın ne kadar hoca olduguda tartısılır -ki adnan zaten hoca falan olamaz !! değilde zaten....İslam alimi gecinip darbe yapan ,jet skylere binen ,mehdiyip deyip yanina dekolteli hatunlari alıp ekrana çıkan o kadar hoca varmı sonuç işte))))
ALLAH-U TEALA HERYERDE !Sesli güldüm
Allah var yukarda .o kadar töbe töbe cins cins şeyler gymişsin ondan sonra ben namaz kılıyom![]()
BEN !Çarpılcazyine sesli güldüm
Varsa linç ederiz![]()
H.E. için söylenenlerin neresi iftira hepsi gerçek.Ses kayıtları da var Uzun bize çok hainlik etti diye Koç şuralara sponsor olsun vs.v.s Yani gerçeği birgün göreceksin az sabretH.E den bahsediyorsan düşüncen çok yanlış çünkü olmayan bişi ? yok yani öyle şeyler uydurma hatta İFTİRA !!!!!.. jet sky ye binen hoca olamaz mı ? ya da günah mı ? yasak mı ? haram mı ? gerçi o şahsın ne kadar hoca olduguda tartısılır -ki adnan zaten hoca falan olamaz !! değilde zaten....
ALLAH-U TEALA HERYERDE !Artık namaza başlamış istese de giyinemez..yani içinden gelmez 😉 pardon soyunamaz
![]()
düşüncen birazcık yanlış gibi arkadaşım aslında böyle sonradan dönenler bizlerden daha iyi verim sağlayabiliyorlar 😳
BEN !![]()
H.E den bahsediyorsan düşüncen çok yanlış çünkü olmayan bişi ? yok yani öyle şeyler uydurma hatta İFTİRA !!!!!.. jet sky ye binen hoca olamaz mı ? ya da günah mı ? yasak mı ? haram mı ? gerçi o şahsın ne kadar hoca olduguda tartısılır -ki adnan zaten hoca falan olamaz !! değilde zaten....
ALLAH-U TEALA HERYERDE !Artık namaza başlamış istese de giyinemez..yani içinden gelmez 😉 pardon soyunamaz
![]()
düşüncen birazcık yanlış gibi arkadaşım aslında böyle sonradan dönenler bizlerden daha iyi verim sağlayabiliyorlar 😳
BEN !![]()
Ben onu başlayıp da devam eder bir kere kılmakla kalmaz anlamında demiştim.Salak mıymış o diicem de demiyim belli zateno zaman paralel saçmalığı mı vardı dangoz !! paralel yapı kelimesi çıkalı daha aylar oldu bee
![]()
Sen de kılıyor musun ?