Reklamlar, Tuğçe kazaz'da beni parelel yapı hristiyan yaptı demişti geçen gün.Bunu neden sosyal medya üzerinden duyuruyor ki?
aa yoksa sen kıldığın namazları sosyal hesaplarından paylaşmıyor musun ? hayret bi şey ?? yeni akım bu artık selfieden sonra.. aman benden duymus olma yoksa mıllet aa daha yenı mı haberı olmus bunun dıye dalga gecerler sonra uyarıyım sımdıden arkadasımBunu neden sosyal medya üzerinden duyuruyor ki?
bencede evet çok daha yaygın bir kitleye ulaşırdı !Tv'de reklam falan yapsaydı sanki daha mı iyi olurdu
Dinin reklamı olmaz , hiç başlamasaymış daha sevapmış.
Eminim ki dinini gizli bir şekilde gerçekten yapan , reklam yapmayan sevabı kazanır. Her yerde reklam yapanın günah işlediği herkes tarafından bilinen birşeyaa yoksa sen kıldığın namazları sosyal hesaplarından paylaşmıyor musun ? hayret bi şey ?? yeni akım bu artık selfieden sonra.. aman benden duymus olma yoksa mıllet aa daha yenı mı haberı olmus bunun dıye dalga gecerler sonra uyarıyım sımdıden arkadasım
bencede evet çok daha yaygın bir kitleye ulaşırdı !ayrıca da Sevapları Günahları bizler bilemeyiz Yiğit arkadaşım
Salak mıymış o diicem de demiyim belli zatenReklamlar, Tuğçe kazaz'da beni parelel yapı hristiyan yaptı demişti geçen gün.
Sen de kılıyor musun ?İnşallah devam eder.
Tuğçe Kazaz öyle birşey demedi yahuu kadına iftira atmayim. Savcılık açıklama yaptı paralel yapi tuce kazası dinlemiş kadin onu söylediReklamlar, Tuğçe kazaz'da beni parelel yapı hristiyan yaptı demişti geçen gün.
bu ne yav tövbestağfurullahTv'de reklam falan yapsaydı sanki daha mı iyi olurdu
Dinin reklamı olmaz , hiç başlamasaymış daha sevapmış.
Sesli güldümOhhhh.😱 Aman Tanrım didim.Bari giyinik kılsın atlamasın o kısmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?