Çocuğu yanına yakıştıramadım daha iyilerine laik, mesela bana.Özlem Barandan daha iyisini bulabilirdinAma hayırlı olsun Hilal on numara abi yaa
![]()
Sanada laik banada laik ama o çocuğa değilÇocuğu yanına yakıştıramadım daha iyilerine laik, mesela bana.![]()
Haberi Hilal yalanlamış ama bu haberlerin sonradan doğru çıktığını da çok gördük.Sanada laik banada laik ama o çocuğa değilBaran ona göre küçük kalıyor ayrıca Hilal çok fotojenik çıkıyor her resimde
![]()
Bu resimden anlaşılacağı üzere kardeş bacı olacak halleri yok bunlarınHaberi Hilal yalanlamış ama bu haberlerin sonradan doğru çıktığını da çok gördük.
Milliyet Cadde muhabiri haberi masa başında kurgulamamış, Bodrum'da belkide yakınlaşmalarına şahit oldu bilemiyoruz yakında gerçekler ortaya çıkacaktır.![]()
Resimde tuhaflık mı var ben mi göremiyorum? Denizde beraberler ne var bunda yani.Bu resimden anlaşılacağı üzere kardeş bacı olacak halleri yok bunların
Bence bir yakınlaşma olmadan kimseyi karalayamaz kaldıki böyle birşey gerçekten kimse vicdanen yapamaz,ama gerçi bunlar magazinci yapaiblirlermi orası bilemem kaldıki reism doğruları gösteriyor![]()
Sorunda bunda yaResimde tuhaflık mı var ben mi göremiyorum? Denizde beraberler ne var bunda yani.![]()
Ya ne alakası var. Sen şimdi arkadaş grubunla kızlı erkekli denize gidemez misin?Sorunda bunda yaberaberler işte
![]()
Elbette gidiyorum ama onların beraber dizi seti dışında denize gideceğine inanmıyorum mutlaka aralarında birşey vardır .Hemde aynı yerde hemde sadece ikisiYa ne alakası var. Sen şimdi arkadaş grubunla kızlı erkekli denize gidemez misin?
fark az)Bu arada Mert 21, Hilal 23 yaşındaymış.![]()
Fettan güzel, Deniz Çakır havası var.fark az)
Hilalin oyle abartilacak guzelligi yok ama oyunculugu cok iyi
En kötü fotoğrafını çıkarırsan birçok ünlünün birçok çirkin fotoğrafı var.Bu kızı da öyle büyütüyorsunuz ki, sanki dünya güzeli.
Cin çarpmış şeytana benziyor. Neresi güzel?
![]()