xBUGRAx
Süper Emekli
Dolmuscularin ve ya otobusculerin çogu sinirli oluyo abi . Neden? Artik insanlarla ugrasmaktan skldniz mi?ben dolmuşçuyum haliyle istemesekte kavga ediyoruz ekmek parası davası
Nasıl yok dayak yiyen.Ben bir çocukla teke teke çıktım benden iki yaş büyük,dövdüm.Sonra ki gün toplamış arkadaşlarını 11 kişiden kütüphane arkasında dayak yedim.Maşallah forumda da hiç dayak yiyen yok.
Kavgayı sevmem. 10 yıldır falan da hiç etmedim.
Dolmuscularin ve ya otobusculerin çogu sinirli oluyo abi . Neden? Artik insanlarla ugrasmaktan skldniz mi?
Bazilarida hak ediyor be abi. Laftan anlamayanlarda var.Kavga gereksizdir.Beynin yoksa haliyle tekme tokat işine giriyorsun tabi.
Anladim abi.sahilde münübüs hattım var bizim güzergahta çalışan diğer münibüsler yolcularımıza musallat oluyor,bizde yolcularımızı aldırmamaya çalışıyoruz ister istemez kavga çıkıyor
zamanında tekvando eğitimi almışlığım vardır,askerde de paşanın korumalığını yapıyordum yakın dövüş sporları eğitimi aldım
ama şuan sorarsan yaptığım bütün kavgalardan pişmanım,eğer haksız yere bir insana vuruyorsan Allah sana başka türlü cezasını çektiriyor ah almayacaksın.en büyük kabadayılıkta efendiliktir