Hiç trafik kazası geçirdiniz mi ?

??

• Kullanılan toplam oy
    10
Allah'a şükür geçirmedim bundan sonra da kimse geçirmez umarım. :)
11.sınıfta voleybol oynarken okul servisi geri geri geliyordu yavaşça çarptı dayı kornaya bassana dedim o kadar. :D
7.sınıfta karşıdan karşıya koşarak geçerken araba son anda fren yaptı fren yapmasa %90 ölürdüm herhalde. Ondan sonra da kırmızı ışıklarda bile araba varsa çekinerek geçiyorum. :D

- - - Ekleme - - -

Ama 6 yaşındayken bisikletle yokuş aşağı giderken düştüm kolum kırıldı 6 ay alçıda kalmıştı. :(

Tövbe tövde diyim ama dayım çok deli sürüyor arabayı adam hem 8'de 8 suçlu oluyor hem de dayılanıyor kazaya yakın anlarda. :D
Bir gün psikopatın teki gelecek ağzımızı burnumuzu kıracak. :D

araba çarpmadı şükür ama yolda çok dengesizce aralara giriyorum biraz dikkatli olmam lazım bigün dengesizin teki gelip çarpabilir her şey olabilir dikkatli olmak lazım

1 kere. Ciddi bir şey değildi ama araba benim oturduğum yerin önündeki fara çarpmıştı (fardan daha yakına da olabilir) Çok korkmuştum. Allah daha büyük kazalardan saklasın.

Çarpan araba da kaçmıştı, galiba 2-3 genç sürüyordu, ehliyetleri yoktu ve sarhoştular. Çünkü biz yolda 30'la gidiyorduk (zaten çok fazla hız yapılacak bir yol değildi) Ama çarpan araç hızlıydı.

Arabayla tırın altına girme, takla atarak yoldan çıkma, telefonla konuşan sürücünün arkadan çarpması ve geçen haftalarda düz yolda duramama sonucunda fazlasıyla kaza geçirmişim şimdi fark ediyorum. :D @Dr.Who
Tır olayı haricindekileri ciddi saymıyorum bile. Araba tamire değil direk olarak hurdaya gitmişti.

Arabayla tırın altına girme, takla atarak yoldan çıkma, telefonla konuşan sürücünün arkadan çarpması ve geçen haftalarda düz yolda duramama sonucunda fazlasıyla kaza geçirmişim şimdi fark ediyorum. :D @Dr.Who
Tır olayı haricindekileri ciddi saymıyorum bile. Araba tamire değil direk olarak hurdaya gitmişti.

Ne cektin be @Prncss.. :D gecmis olsun..

senin yaşadığına şükrediyorum @Prncss.. :D

Ben 9 yaşındayken Babamla arabayla giderken, karşı yönden gelen araba kontrolden çıkıp bize çarpmıştı, bizde ağaca. Hala anlımda küçük bi çizik vardır, camın etkisinden dolayı.