Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tam kaza sayılmaz uzun yolda otobüs şöförü uyumuş üzerimze doğru geliyodu son anda yoldan çıkmak zorunda kaldık biraz daha hızlı olsaydık takla atarmışız
4-5 yaşındayken takla atan aracın içinden çıkmışım. Hayal meyal de olsa hatırlıyorum. Allah'tan araçtaki kimse hayati tehlike yaşamadı.
Sanıyorum 6-7 yıl kadar önce bir trafik kazası daha yaşadım fakat o ciddi değildi çarpma vakasıydı. Tam hatırlamıyorum ama olan arabaya olmuştu sanırım.
Demin yazdığım 1.si
2.si okulun önünden geçerken araba geldi çartı Allahtan hava yastıkları vardı.
3.(En Tehlikelisi) 2 sene önce anneannemin 7 sinde bakkala ekmek bırakan bir araba geldi bodozlama daldı bizim lokma arabasına arabanın içinde lokmacılar lokma yapıyorlardı haliyle araba uçtu.Lokmacılardan birinin yüzü yağa girdi kızgın yağa sonra adamlar arabadan zıpladı araba patladı adamlar ateşe tutuştu falan sonra bütün mahalle soğuk su döktü üstlerine söndü ateş.Tüplerin havası açık kalmış.Eniştem gitti çakıyla kesti yoksa patlardı.Bende arabanın önündeydim ben ani kıvrak hareketlerle ve usain bolt gibi koşmamla ve tabi ki Allahın yardımıyla çöpün arkasına geçtim o durumda bile yağ geldi üstüme kaşım,kollarım yandı ama lokmacılardan biri o kadar yaralıydı ki adam yağın içine kafası girdi falan adamı uçakla izmir özel ege hastanesi herhalde oraya götürdüler adam 1 yılda düzeldi ama yüzünde yanık izleri vardı.Mahkemeye çıktık falan anlaştı lokmacıyla adam olay kapandı.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.