- Reaksiyon puanı
- 13,779
- Puanı
- 860
Ben hiç soğumuyorumBen normalde yemeği her türlü severim ama çok 1 kere soğdum mu daha yiyemiyorum
Ben hiç soğumuyorumBen normalde yemeği her türlü severim ama çok 1 kere soğdum mu daha yiyemiyorum
Neden biz bamya sevmeyenler bamya sevenleri engelliyormuyuz kiBamya ve et yazanları tek tek engelliyorum. 😊😊
Neden biz bamya sevmeyenler bamya sevenleri engelliyormuyuz ki
Baya hem de
Forumu ayakta tutan ikiliye laf etmek ciddi bir hadsizliktir...Baya hem de
@Alos cum bize diyo bence de bizim gibi forumu ayakta tutan ikiliye laf etmek hadsizliktir aa hiç yakıştıramadım sana @DarkLegenDForumu ayakta tutan ikiliye laf etmek ciddi bir hadsizliktir...
Aynen yakıştıramadım ben de@Alos cum bize diyo bence de bizim gibi forumu ayakta tutan ikiliye laf etmek hadsizliktir aa hiç yakıştıramadım sana @DarkLegenD
Benim de sinirlerimi bozuyor şu iki tuş. Ama ara sıra da lazım olmuyor değil.
Aynen ama valla olmasa olur benim içinBenim de sinirlerimi bozuyor şu iki tuş. Ama ara sıra da lazım olmuyor değil.
Aynen. Lazım olduğu zamanlarda farklı yollarla belli edilebilir tuşlardaki durumlar.Aynen ama valla olmasa olur benim için
EvetAynen. Lazım olduğu zamanlarda farklı yollarla belli edilebilir tuşlardaki durumlar.
Et yok, sebze yok. Jelibonla falan mı besleniyorsun ne yapıyorsun?Et ile yapılan tüm yemekler, sebze yemekleri...
Hamur işi, makarna, bazı bakliyat ürünleri ve abur cubur.Et yok, sebze yok. Jelibonla falan mı besleniyorsun ne yapıyorsun?
Çok sağlıksız, yapma böyle şeyler.Hamur işi, makarna, bazı bakliyat ürünleri ve abur cubur.
Değiştirmeye çalıştım, ama olmadı.Çok sağlıksız, yapma böyle şeyler.
@jahrein, abi, sen misin?Hamur işi, makarna, bazı bakliyat ürünleri ve abur cubur.