Ben de külot hiç sevmem boxer daha sexyBen boxer sevmem külotçuyum.
Ben de külot hiç sevmem boxer daha sexyBen boxer sevmem külotçuyum.
Boxer daha genç işi evet ama ben artık EMEKLİ olduğum için yaşlı külotları kullanıyorum.Ben de külot hiç sevmem boxer daha sexy
Hahah güzeldi buBoxer daha genç işi evet ama ben artık EMEKLİ olduğum için yaşlı külotları kullanıyorum.
Okula pembe tişört giyip gitmiştim bir defasında, giymez olaydım.Kırmızı giymedim. Yeşil şort pantolonum var(?) Onu giyerim.
Ama giyilir yani. Kurtulmak gerek şu erkeklik/kadınlık tasmalarından. Geçen bir yerde okudum. Erkeklik, kadınların yaptığı şeyleri yapmamaktan geçiyor diye. Halbuki kadınlar mavi/koyu renkler, hatta oldukça maskülen (takım elbise vs.) giyinebiliyorlar. Ve mesela pantolonun tarihine bakarsak bir zamanlar erkek kıyafetiydi, oysa şimdi kadınlarda da normal kabul ediyoruz. Küpe, saç uzatma vs. de artık yavaş yavaş erkeklerde normalleşiyor. Güzel şeyler bunlar.
Açık pembe acayip yakışıyor erkeklere bu arada. Onu giyin mutlaka.
Yok artık ünide mi? Üstelik ankarada? :OOkula pembe tişört giyip gitmiştim bir defasında, giymez olaydım.
Liseyi Sincan’da okudum lisede pembe giyinsem öldürürlerdi. Sincan’ı iyi bilirsiniz. @xBUGRAx @YiğittYok artık ünide mi? Üstelik ankarada? :O
Valla iki sene önce ben dar pantolon giymem diyenler, şimdilerde dar+yırtık pantolon giyer oldular. Kendini güzel hissettiğin şeyi giy, alışırlar. d
Oha iyi hala aramızdasın, acaba bedenin ölü de ruhun mu bunları yazıyor?
Senin pembe tişörtün yok mu?Oha iyi hala aramızdasın, acaba bedenin ölü de ruhun mu bunları yazıyor?