Hiç Renkli (Kırmızı veya Yeşil) Pantolon Giydiniz Mi?

Hangi renk giydiniz?

• Kırmızı giydim

• Yeşil giydim

• Giymedim ama giyebilirim

• Ben renkli pantolon giymem.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kırmızı giymedim. Yeşil şort pantolonum var(?) Onu giyerim.

Ama giyilir yani. Kurtulmak gerek şu erkeklik/kadınlık tasmalarından. Geçen bir yerde okudum. Erkeklik, kadınların yaptığı şeyleri yapmamaktan geçiyor diye. Halbuki kadınlar mavi/koyu renkler, hatta oldukça maskülen (takım elbise vs.) giyinebiliyorlar. Ve mesela pantolonun tarihine bakarsak bir zamanlar erkek kıyafetiydi, oysa şimdi kadınlarda da normal kabul ediyoruz. Küpe, saç uzatma vs. de artık yavaş yavaş erkeklerde normalleşiyor. Güzel şeyler bunlar.

Açık pembe acayip yakışıyor erkeklere bu arada. Onu giyin mutlaka. :D

Kırmızı giymedim. Yeşil şort pantolonum var(?) Onu giyerim.

Ama giyilir yani. Kurtulmak gerek şu erkeklik/kadınlık tasmalarından. Geçen bir yerde okudum. Erkeklik, kadınların yaptığı şeyleri yapmamaktan geçiyor diye. Halbuki kadınlar mavi/koyu renkler, hatta oldukça maskülen (takım elbise vs.) giyinebiliyorlar. Ve mesela pantolonun tarihine bakarsak bir zamanlar erkek kıyafetiydi, oysa şimdi kadınlarda da normal kabul ediyoruz. Küpe, saç uzatma vs. de artık yavaş yavaş erkeklerde normalleşiyor. Güzel şeyler bunlar.

Açık pembe acayip yakışıyor erkeklere bu arada. Onu giyin mutlaka. :D
Okula pembe tişört giyip gitmiştim bir defasında, giymez olaydım. :A

Okula pembe tişört giyip gitmiştim bir defasında, giymez olaydım. :A
Yok artık ünide mi? :D Üstelik ankarada? :O

Valla iki sene önce ben dar pantolon giymem diyenler, şimdilerde dar+yırtık pantolon giyer oldular. Kendini güzel hissettiğin şeyi giy, alışırlar. :Dd

Yok artık ünide mi? :D Üstelik ankarada? :O

Valla iki sene önce ben dar pantolon giymem diyenler, şimdilerde dar+yırtık pantolon giyer oldular. Kendini güzel hissettiğin şeyi giy, alışırlar. :Dd
Liseyi Sincan’da okudum lisede pembe giyinsem öldürürlerdi. Sincan’ı iyi bilirsiniz. :F @xBUGRAx @Yiğitt

Valla ben çok seviyorum o pembe tişörtümü ama sürekli eleştiri alınca bir daha okula giymedim, renkler üzerinden erkeklik ölçülmemeli bence de. :D Alışana kadar milletin lafını çekmek istemiyorum. :A

Liseyi Sincan’da okudum lisede pembe giyinsem öldürürlerdi. Sincan’ı iyi bilirsiniz. :F @xBUGRAx @Yiğitt

Valla ben çok seviyorum o pembe tişörtümü ama sürekli eleştiri alınca bir daha okula giymedim, renkler üzerinden erkeklik ölçülmemeli bence de. :D Alışana kadar milletin lafını çekmek istemiyorum. :A
Oha iyi hala aramızdasın, acaba bedenin ölü de ruhun mu bunları yazıyor? :F

Şaşırdım açıkçası. Bence artık alışmışlardır ya pembe giymeyen mi kaldı? :Dd

Pantolon konusunda netim. Bildiğimiz kot pantolon olacak bunun gibisinden :D

DARK-RINSE.jpg

Ha çok nadiren keten giydiğim de olur o da kahverengi zaten renkli sevmem :D

2 yıldır kesintisiz kullandığım LCW Waikiki den satın aldığım biri kırmızı diğeri yeşil 2 adet pantolon um var 2 sini de çok seviyorum her ne kadar azıcık ta olsa aşınmış olsalar bile :)

Giyen kişiye sözüm yok ama bu tarzda giymiyorum çok uyumsuz:):)

Son düzenleme: