Bence de gitme .MY'de yeteri kadar izledim, gitmeme gerek yok
evet gittim ayoll ne işim var benim avda
ama kış aylarında gidenler oluyor bana tavşan ördek alakarga falan bişiler getiren arkadaşlarım vardı onların sayesinde evden avlanıyordum gibi birşey 😉😉😉
Sen de Ahmet Bey gibi ava gidiyorsun ama hayvanları öldürmüyorsun galibazaten sondu eli boş dönmüştüm
aman benden uzak olsunlarda kimseyle uğraşıcak halim yokav diyip geçmemek lazım av var av var
illaki hayvan avından bahsetmiyoruz yani karşı cinside avlamak lazım bir şekilde
Sen de Ahmet Bey gibi ava gidiyorsun ama hayvanları öldürmüyorsun galiba
aman benden uzak olsunlarda kimseyle uğraşıcak halim yokama sana iyi avlanmalar
Neyi elde etmek içingenelde öldürmek için değil elde etmek için avlanmayı severim
çalışmalarımız devam ediyor
Neyi elde etmek için
istediğimi
(istediğimiz şey kavramı değişken bir durum kişiden kişiye değişir)
Jambon yer misin
Av köpeklerimle beslenmek için ördek avına macera olsun diye de domuz avına çıkarım
yalnız sizin memleketin domuzları çok küçük, bizim karadenizdekiler ormanlık alan çok olduğundan daha uzun süre yaşayıp büyük oluyorlar..
Domuz Eti yemiyon di mi aga
Hayır hiç gitmedim gitmemde hayvanlara yazık
Cevabına belli demişsinde anlamadımTotallik bir soru. Cevabi belli 😉
İsvicre'de gitmedim. Burada av pek olmaz. Denizlide gittim
@denizz19'a verdigim cevap sanada gelsin.
Ayrica niye yazik olsun? Onlar emek verilmis seylerimizi yesinler biz bakalim mi?
Cevabına belli demişsinde anlamadımBence yazık ben hayvanların ölmesine dayanamıyorumBelgesel programları falan var izleyince rüyama giriyorlar
İsviçre'yi kastetmedim İzmir'de askerlik yaptım Ege Bölgesinin domuzları çok küçük Denizli'de Ege'nin Güneyinde yer aldığına göre orada da küçüktür diye tahmin yürüttümTotallik bir soru. Cevabi belli 😉
İsvicre'de gitmedim. Burada av pek olmaz. Denizlide gittim
@denizz19'a verdigim cevap sanada gelsin.
Ayrica niye yazik olsun? Onlar emek verilmis seylerimizi yesinler biz bakalim mi?
İsviçre'yi kastetmedim İzmir'de askerlik yaptım Ege Bölgesinin domuzları çok küçük Denizli'de Ege'nin Güneyinde yer aldığına göre orada da küçüktür diye tahmin yürüttüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?