Hiç Ava Gittiniz mi?

evet gittim ayoll ne işim var benim avda :F
ama kış aylarında gidenler oluyor bana tavşan ördek alakarga falan bişiler getiren arkadaşlarım vardı onların sayesinde evden avlanıyordum gibi birşey 😉😉😉

av diyip geçmemek lazım av var av var :)

illaki hayvan avından bahsetmiyoruz yani karşı cinside avlamak lazım bir şekilde :)

Totallik bir soru. Cevabi belli 😉

Av köpeklerimle beslenmek için ördek avına macera olsun diye de domuz avına çıkarım:)

yalnız sizin memleketin domuzları çok küçük, bizim karadenizdekiler ormanlık alan çok olduğundan daha uzun süre yaşayıp büyük oluyorlar..

İsvicre'de gitmedim. Burada av pek olmaz. Denizlide gittim :)

Domuz Eti yemiyon di mi aga :(

Hayır hiç gitmedim gitmemde hayvanlara yazık

@denizz19'a verdigim cevap sanada gelsin.

Ayrica niye yazik olsun? Onlar emek verilmis seylerimizi yesinler biz bakalim mi?

Ayrica niye yazik olsun? Onlar emek verilmis seylerimizi yesinler biz bakalim mi?
Cevabına belli demişsinde anlamadım :D Bence yazık ben hayvanların ölmesine dayanamıyorum :) Belgesel programları falan var izleyince rüyama giriyorlar :D

İsviçre'yi kastetmedim İzmir'de askerlik yaptım Ege Bölgesinin domuzları çok küçük Denizli'de Ege'nin Güneyinde yer aldığına göre orada da küçüktür diye tahmin yürüttüm:)

gitmedim gitmemde doğanın ekolojik dengesini bozmamak lazım sonuçta bütün canlıların bir görevi var kendi sınırlarından çıkmadıkları sürece