Hezarfen Galata'dan Uçuyor

Ne sahneydii bee
helal bize ne adamlar yetiştirdi bu türkiye be

Survivor'ın reklamında izlemiştim TV'den sahneyi
Gururla seyrettik ve duygulandık helal olsun

Sanırım bu adamdan sonra da uçmaya teşebbüs edebilen biri çıkmadı

Bunun uydurma olduğunu söylüyorlar. Evliya Çelebi uydurdu diye biliyordum hatta uçtuğu aralık imkansız falan diyorlardı. Dizi de işlenmesi saçma geldi.

Nasıl indi aşağı

@vadikızı padişah bu adamdan korkup sürüyor avrupada olsaydı kıymetlenirdi

Bunun uydurma olduğunu söylüyorlar. Evliya Çelebi uydurdu diye biliyordum hatta uçtuğu aralık imkansız falan diyorlardı. Dizi de işlenmesi saçma geldi.
hhahah uçmuş işte ayoll inanmıyorsan 5.dakıkadan bak gözlerine inan sen sözlere değil

Nasıl indi aşağı

Bir ağacın tepesine düşmüş kuş gibi konmuş oraya indirin beni buradan diyordu haha

@Bully @vadikızı

Nasıl indi aşağı

Aynen öyle ah be kurabiyem biz neyin kıymetini biliyoruz ki ya
kıymet bir insana verilebilcek en güzel şey bizde tam tersini yapıyoruz ya

hhahah uçmuş işte ayoll inanmıyorsan 5.dakıkadan bak gözlerine inan sen sözlere değil

Bir ağacın tepesine düşmüş kuş gibi konmuş oraya indirin beni buradan diyordu haha

@Bully @vadikızı

evet yaa

@Bully @vadikızı

İzledik her halde ama çok amatör bir sahne. Oyuncular şaşırıyor gülüyor falan tepkiler çok yapmacık geldi bana. Acayip mantıksız bir sahne.

cariyeler dısındakılere katılmıyorum ayoll kıskanma uçan adamımızı

Prodüksiyonzayıf bir kere. Adam karşıya doğru uçuyor. Oyuncuların verdiği tepkiler ise galatadan topkapıya uçuyor tepkileri olmuş. Bana mantıksız geldi.

Prodüksiyonzayıf bir kere. Adam karşıya doğru uçuyor. Oyuncuların verdiği tepkiler ise galatadan topkapıya uçuyor tepkileri olmuş. Bana mantıksız geldi.
Yani ne demeye çalıştığını tam anlamadım
Kıskanma diziyi 65. de olsa devam ediyor