Hezarfen Galata'dan Uçuyor

Survivor'ın reklamında izlemiştim TV'den sahneyi :A Gururla seyrettik ve duygulandık helal olsun :A

Sanırım bu adamdan sonra da uçmaya teşebbüs edebilen biri çıkmadı :F

Bunun uydurma olduğunu söylüyorlar. Evliya Çelebi uydurdu diye biliyordum hatta uçtuğu aralık imkansız falan diyorlardı. Dizi de işlenmesi saçma geldi.:)

Nasıl indi aşağı :F

@vadikızı padişah bu adamdan korkup sürüyor avrupada olsaydı kıymetlenirdi :(

Bunun uydurma olduğunu söylüyorlar. Evliya Çelebi uydurdu diye biliyordum hatta uçtuğu aralık imkansız falan diyorlardı. Dizi de işlenmesi saçma geldi.:)
hhahah uçmuş işte ayoll inanmıyorsan 5.dakıkadan bak gözlerine inan sen sözlere değil
:A :A :A

Bir ağacın tepesine düşmüş kuş gibi konmuş oraya indirin beni buradan diyordu haha :F
@Bully @vadikızı

Aynen öyle ah be kurabiyem biz neyin kıymetini biliyoruz ki ya :ozur:kıymet bir insana verilebilcek en güzel şey bizde tam tersini yapıyoruz ya

hhahah uçmuş işte ayoll inanmıyorsan 5.dakıkadan bak gözlerine inan sen sözlere değil

Bir ağacın tepesine düşmüş kuş gibi konmuş oraya indirin beni buradan diyordu haha :F
@Bully @vadikızı

:Fevet yaa

@Bully @vadikızı

İzledik her halde ama çok amatör bir sahne. Oyuncular şaşırıyor gülüyor falan tepkiler çok yapmacık geldi bana. Acayip mantıksız bir sahne.:)

Tarihte ilk uçan adamı görmek için dizimizin bu sahnesine bakın ayoll :A :A :A

5.dakikadan itibari ile bakalım :A :A :A

@destere @mrt-06 @sokak sanati @Bully @cookies @Harunnn60 @xemrexxx @vadikızı
tamamen rivayetmiş bu hikaye uçtuğuna dair kanıt yok :)

bak bu da tarihteki ilk zıçan adam :)
bodof.jpg