2016 Hesapta Aşk - Film Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,553
Puanı
1,061
2013065-793673978.jpg

Hesapta Aşk (2016)

Türü: Komedi, Romantik
Yönetmen: Gönenç Uyanık
Senaryo: Zafer Külünk

Oyuncular:
Meriç Aral
Derya Şensoy
Fırat Altunmeşe
Burak Tozkoparan
Kutay Kalabalık

Filmin Konusu:
Sosyal medyada tanıştığı sevgilisini görmek için annesinden habersiz Ankara’dan İstanbul'a gitmeyi planlayan Ezgi ve en yakın arkadaşı Didem’in başından geçen macerayı anlatan filmde Meriç Aral, Derya Şensoy, Fırat Altunmeşe, Burak Tozkoparan ve Kutay Kalabalık rol alıyor. Yönetmenliğini Kristal Elma ödüllü reklam yönetmeni Gönenç Uyanık’ın yaptığı senaryosunu Zafer Külünk’ün yazdığı, reklam dünyasının önemli prodüksiyon şirketlerinden DEPO film ve köklü film şirketi İmaj’ın yapımcılığını birlikte üstlendikleri film, yapım kalitesi ve gençlerin hayatına gerçekçi bakışıyla çok eğlendirecek. Hayatlarını sosyal medya çılgınlığı etrafında geçiren Ezgi ile Didem aşk uğruna yaptıkları bu eğlenceli yolculukta gençliğin hayat dolu enerjisi ve sosyal medyanın yarattığı ilüzyonlar birbirini tamamlayacak.

Fragman:

Son düzenleme:
Aslında birkaç haftasına önce kadar gündemimde yoktu, ama fragman ve gelen olumlu yorumlar sonrasında geçtiğimiz hafta izledim ve izlediğime de değdi diyebilirim. 'Sosyal medyadan aşk doğar mı?' sorusuna cevap verirken komedi ve romantizmi güzel bir şekilde harmanlamayı başarmış.

Aradan biraz zaman geçtiği için bazı detaylar aklımdan çıktı, ama çoğu yerinde beklediğimden daha çok eğlendiğimi söylemem gerek. Belki biraz toz pembe olmasaydı ve sonu hızlı getirilmeseydi daha da iyi bir yapım olabilirdi, gerçi ben bu halinden de fazlasıyla memnun kaldım. Özellikle anne karakteri çok iyi yazılmıştı. :)

Meriç Aral'ı daha önce izlememiştim, ama beyazperdeye çok yakışan bir yüzü var; hatta çoğu sahnede Rooney Mara'ya benzettim. Derya Şensoy ve Burak Tozkoparan beklediğimden daha iyiydi, ama benim kadrodaki favori ismim Fırat Altunmeşe oldu. Belki de çoğu komedi sahnesinin ona yazılmasından olabilir, ama samimi performansını da göz ardı etmemek lazım. Kardeşi oynayan Kutay Kalabalık ve yan kadronun oyunculukları da iyiydi. :)

Kusursuz bir film değil elbet, ama şans verilmesi gerekiyor. Gerçi gişede çakıldığı için çoğu salondan kaldırıldı, ama internetten bakmalısınız. Belki siz de filmi izledikten sonra ekibin sempatik uyumuna hayran kalırsınız. :X

7.5/10

Son düzenleme: