Hesabı Kim Ödemeli ?

Pasifler ve diğerleri beni ilgilendirmiyor, aktiflerle işim. :Z
------

Aynen hep erko ödemez ama ödemediği yerde bile o ödemiş havası estiriyorsa tamamdır, o iş olmuştur. :Z
İkisi de aktif, kim ödüyor? :A

• Sinir Bozucu
Reactions: DarkLegenD
Burada @serhatt ın cinsel tercihleri doğrultusunda verdiği cevapda aynıdır işte..

@xdragxx yada @RüzgarGülü yada @Dante aynı kapıya çıkmakta..erkek olan taraf,güçlü tarafdır hep ödemelidir....

@Royal_Highness @Yakamoz-Asi @Zeyno @Mr.At
Nasıl oldu serhatla aynı taraf olduk onu anlamadım. Güçlü güçsüz değil ki? Gördüğümuz uyguladığımız tarife bu. Ödeyen kadın görmedik mi gördük ama o da bize başka türlü odetti. Çok zor oldu anlaşmak herşeyin bedeli var :D

Hesap ödeyen kadın baskın karakterdir ve zorludur diyeyim . Yaşanmış tecrübe :D

Muhasebe Aktif ve Pasif üzerine. Șimdi ben ofiste çalıṣırken bunları duyarken bu eṣcinsellik olayı gelecek aklıma. Eyvallah ofis hayatımı bir güzel lekelediniz :A

Son düzenleme:
Muhasebe Aktif ve Pasif üzerine. Șimdi ben ofiste çalıṣırken bunları duyarken bu eṣcinsellik olayı gelecek aklıma. Eyvallah ofis hayatımı bir güzel lekelediniz :A
Nasıl bir leke? Ne anlamda?
------

Homofobik şey!!
------

Nasıl oldu serhatla aynı taraf olduk onu anlamadım. Güçlü güçsüz değil ki? Gördüğümuz uyguladığımız tarife bu. Ödeyen kadın görmedik mi gördük ama o da bize başka türlü odetti. Çok zor oldu anlaşmak herşeyin bedeli var :D

Hesap ödeyen kadın baskın karakterdir ve zorludur diyeyim . Yaşanmış tecrübe :D
Benimle aynı tarafta olma şerefine nail olduğun için sevinmelisin. :Z

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Burada @serhatt ın cinsel tercihleri doğrultusunda verdiği cevapda aynıdır işte..

@xdragxx yada @RüzgarGülü yada @Dante aynı kapıya çıkmakta..erkek olan taraf,güçlü tarafdır hep ödemelidir....

haydaaa :F

sevgili erinch'cim - ve romalilar 😛
aslinda ben o mesajim da detaya girmedim.
bir ornek uzerinden bakarsam ^orj mesajimdaki dedigim taraftayim. goreceli elbette <- >

ornk ; salt bizim ulkemiz ozelinde yorum yapamam, ancak , istisna ulkeler disinda
dunya genelinde bir gercek mevcut ;

salt calisanlar ozelinde bu ornek gercekligini ve tazeligini koruyor , misal ayni isi yapan
erkekle kadin arasindaki ^maas fark'i .

bu durum ,
~ off the work - giderler baglamina da yansiyor . bi nevi ^esitsizlik mevcut .

ben dolayisiyla , ^empati baglaminda bu duruma bi tik esnek bakiyorum, ki, @xdragxx 'in denk geldigim ^mesajinda da bu durumu ^gozlemledim .

esit haklar (maas ,vs) iki taraf adina da ^denkse ,
- hesabi odeme durumu yari yariya / alman usulu vb - bu sekil olabilir elbette .

ornegim uc vs olabilir . bu da bakis acisi . tum bunlar basta da dedigim gibi , goreceli.

salt calisan kesim ozelindedir dediklerim.

latife vs bir yana - bence guzel bir konu basligi olmus .bu durumun yapici sekilde konusulmasi bile degerli kiliyor konuyu ozunde . tekrardan ellerine saglik.

saygilar .

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Bence 11 sayfa mesajdan sonra anket ekleyebilirsin
abi :A Bakalım sonuçlar nasıl olacak :A
Bu konuda böyle kalsın.
İnsanları belki zorlamaylada olsa yazmaya teşvik ediyor..
Oy verip kaçmaktansa 2 3 kelime ile fikir beyanı yapılıyor
Paylaşım oluyor
Baktığın zaman konuda gerçekten ciddi fikirler ve fikir ayrılıkları var
Bence bu daha verimli ve faydalı.

Konunun içeriğine göre gelişen ve ilerleyen sayfalar.

Bu konuda böyle kalsın.
İnsanları belki zorlamaylada olsa yazmaya teşvik ediyor..
Oy verip kaçmaktansa 2 3 kelime ile fikir beyanı yapılıyor
Paylaşım oluyor
Baktığın zaman konuda gerçekten ciddi fikirler ve fikir ayrılıkları var
Bence bu daha verimli ve faydalı.

Konunun içeriğine göre gelişen ve ilerleyen sayfalar.
Evet o açıdan haklısın ama böyle olunca da tüm sayfalardaki fikirlerden sonra ortaya çıkan çoğunluk cevabını yani baskın görüşü göremiyoruz :D

Ooo "erkek olan taraf güçlü taraftır" muhabbetine girersek çıkamayız. Hesap ödemekle güçlü olmanın alakası yok.

Ahhhh ben sana söyleyem .. %70 Erkek öder :A:A:A:A:A
Bence sen şu anket işini bir daha düşün abi :A:A

Zaten forum ahalisi oldukça çok fikir beyan etti :A
Bir de oylayalım bakalım :D

Ooo "erkek olan taraf güçlü taraftır" muhabbetine girersek çıkamayız. Hesap ödemekle güçlü olmanın alakası yok.

Bence sen şu anket işini bir daha düşün abi :A:A

Zaten forum ahalisi oldukça çok fikir beyan etti :A
Bir de oylayalım bakalım :D
Haydi canımm..sen yeni konuya geçde..aşk mektuplarını dök bakalım ortaya :A:A:A:A. (yeni açtığım konu)

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness

Forum İstatistikleri

Konular
173,582
Üyeler
8,492
Son Üye
alicetinakbayrak