Hesabı Kim Ödemeli ?

Kendime geldim mi bir kuru ekmekle akșam yemeği yerim yeri gelir de. Ama bende genelde çok fazla cömertimdir arkadaṣ çevresinde.

Ama @xdragxx bakma yazdıklarıma. Geçen sene bende sen gibiydim. Geldim İstanbula her ṣeyi ben ödedim, o bana geldi her ṣeyi ben ödedim. Buraya geldi, hediyelik çikolatalar, ufak tefek ne varsa aldım. Sonra ne oldu mevsimlik aṣk bitti hoop hesaba yattık. Elde var sıfır. Ne oldu ṣimdi? Değdi mi? Yazık değil mi sence sonuçta her kazanılan paranın emeği var arkasında.

Valla ṣu yorumuma bütün akṣam yaktım be @xdragxx 🚬

Hayy senin balık hafızana gızzz onumu diyoz gittin mi randevuya diyoo karşılıklı muhallebi yedinizmi diyo @Yakamoz-Asi muhallebinin parasını kim ödedi diyoo :J

Hair Love GIF by TRT

E verdim olmadı birisi dedim ya :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Ekli dosyayı görüntüle 133734

Buyrun Konuya Gelin Bakalım...

Öyle. @Mr.At ın profilini işgal etmek olmaz...

İlişkilerde hesabı kim öder?

Kim ödemeli..

Özlelikle bayan üyelerimizdende yorum rica ederim.

Resmen benim profili "At Sözlük" gibi kullandınız:F @xdragxx @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü

Ekli dosyayı görüntüle 133734

Buyrun Konuya Gelin Bakalım...

Öyle. @Mr.At ın profilini işgal etmek olmaz...

İlişkilerde hesabı kim öder?

Kim ödemeli..

Özlelikle bayan üyelerimizdende yorum rica ederim.

sana @RüzgarGülü lazım... ummadık biranda gelir şimdi.

birde @Royal_Highness gelip masaya gene vurur bu iş gider..

@Yakamoz-Asi
Konu ve sorduğun soru çok güzel abi @The_Erinch

9 sayfayı şu an okuyamayacağım ama nacizane fikrimi söyleyeyim; bence tüm hesapların erkeğin üzerine yıkılması tam bir saçmalık ve görgüsüzlük. Arada sırada erkek de kadın da hesabı tek başına öder, bu kibarlıktır. Ancak genel olarak ya toplam tutar ikiye bölünüp ortak ödenmeli ya da Alman usulü ödenmeli bence.

Konu ve sorduğun soru çok güzel abi @The_Erinch

9 sayfayı şu an okuyamayacağım ama nacizane fikrimi söyleyeyim; bence tüm hesapların erkeğin üzerine yıkılması tam bir saçmalık ve görgüsüzlük. Arada sırada erkek de kadın da hesabı tek başına öder, bu kibarlıktır. Ancak genel olarak ya toplam tutar ikiye bölünüp ortak ödenmeli ya da Alman usulü ödenmeli bence.
O zaman soruyu şöyle değiştirelim, ya evlendikten sonra hesabı kim ödemeli? Eşlerin ikiside çalışıyorsa?

Adamın gece gece gelip yaptığı yorum :F :F :F @Yakamoz-Asi
------

Hepsini Melek ödesin... Çıkar gızzzz altınları :A:A:A. @Angelica
Neysem oyuz onu yazdık :D
Hayal kırıklığı valla @The_Erinch :A
Hayal kırıklığı yaşamaktan hayal kırıklığı olduk reyiz :)
Valla ṣu yorumuma bütün akṣam yaktım be @xdragxx 🚬

Senin için yaktım şimdi :)