Herkese Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Harikasın Çiğdemcim :love1: Ay bu gece duygulanmayacaz da ne zaman duygulanacaz a dostlar :(

Nasıl da tatlı ve acemiymişim, nerden nereye vay be :A

@OzaN daha ilk gelişimde keşfetmiş beni yukarda, admin gibi admin helal olsun :A

Sen yine tatlısın bu tatlılık hiç bitmedi ki :T

Çok güzel bir jest oldu canım, duygulandık iyice :bhr: :/

@mrt-06 ile Galatasaray hakkında daha da konuşmamışızdır herhalde :F Ama ilk görüşte kanımız ısınmış birbirimize, belliymiş yani :A

Teşekkür ederim abla :bhr:
Harbiden canım herhalde sende koyu fanatik algısı oluşmuştur ilk ve son oldu. :F

@Çiğdem- güzel jest oldu Kaanımıza böyle ince şeyleri sen düşünüyorsun zaten. :bhr:

Harbiden canım herhalde sende koyu fanatik algısı oluşmuştur ilk ve son oldu. :F

@Çiğdem- güzel jest oldu Kaanımıza böyle ince şeyleri sen düşünüyorsun zaten. :bhr:
sen galatasaray diyip @Bully un gönlünü çalmışsın ayoll yoksa 4 yıla yakındır forumdayım hiç top konusurken görmedim seni :A :A :A

ayyy vay bee şuankı koca co-adminimiz kim derki alıntı yapmayı bile beceremiyor
:A :A :A @mrt-06 @Yiğitt

tarkan yükselişi gibi olmuş ama cnm :F
Alıntı yapmayı beceremeyen adam forum yönetti hahaha, ben gittikten sonra biyografimi yazacak biri çıkar umarım, güzel hikaye çıkar benden :A

sen galatasaray diyip @Bully un gönlünü çalmışsın ayoll yoksa 4 yıla yakındır forumdayım hiç top konusurken görmedim seni :A :A :A
Atacan'ım insanlara nasıl yaklaşacağını çok iyi biliyor gerçekten, yerim ben onun sıcakkanlılığını, dost canlılığını :bhr:

Çiğdem yine konuşturmuş inceliğini, çok saolun dostlarım iyi ki varsınız :bhr:

Alıntı yapmayı beceremeyen adam forum yönetti hahaha, ben gittikten sonra biyografimi yazacak biri çıkar umarım, güzel hikaye çıkar benden :A

Atacan'ım insanlara nasıl yaklaşacağını çok iyi biliyor gerçekten, yerim ben onun sıcakkanlılığını, dost canlılığını :bhr:

Çiğdem yine konuşturmuş inceliğini, çok saolun dostlarım iyi ki varsınız :bhr:

aaa son anları forumda olsun okadarlık bir inceliğim ayoll :bhr::bhr::bhr:

şu forumdan tamamen ayrılma olayı can sıkıyor ama biz ara veriyorsun diye kabul ediyoruz ona göre :A :A :A

aaa son anları forumda olsun okadarlık bir inceliğim ayoll :bhr::bhr::bhr:

şu forumdan tamamen ayrılma olayı can sıkıyor ama biz ara veriyorsun diye kabul ediyoruz ona göre :A :A :A
Ay yerim senin inceliğini :Z

Peki canım, veda değil ara diyeyim o zaman yeter ki siz mutlu olun :A

Ay canım benim, dayanamayıp girmiş yeniden :bhr: :( Harika bir tanışma &kaynaşma konusu açmışım :A

Anlaşmak ne kelime, kardeş olduk, dost olduk, ruh ikizi olduk, kader ortağı olduk :( @mrt-06
5 koca yıl son yıllarda samimi olduk ama hep seveceğim seni
Ben kendisini hala @Billy Kane ile karistirmaktayim :A Hanginizin adı Kaandi :F

Forumda tek tanışma konusu açmayan benim heralde :F:F
Ben de açmamışım direk @takas a sataşmışım affetsin :F

ayyy vay bee şuankı koca co-adminimiz kim derki alıntı yapmayı bile beceremiyor
:A :A :A @mrt-06 @Yiğitt

tarkan yükselişi gibi olmuş ama cnm :F

Konuyu okusaydınız, nasıl tatlı tatlı yazmış. :bhr: O naiflik, hoşgörü, utangaçlık... :love1: