Bende de öyle bir şey yok. O sorun DNS'den kaynaklanıyor olması lazımdı.yeni mesajlar yazan linke tıkladıımda data base eror bu ne la![]()
Bende de öyle bir şey yok. O sorun DNS'den kaynaklanıyor olması lazımdı.yeni mesajlar yazan linke tıkladıımda data base eror bu ne la![]()
hala giremiyorum yeni mesaj yazan linktendatabase eror işte
düzelt admin göreve
- - - Ekleme - - -
dns den kaynaklıysa dns ayralarımı değiştiremem![]()
Aynştayn görev başındaBir reset attım mysql'e bak bakalım değişmiş mi bir şey?![]()
Durup dururken o hatayı tek sende vermesinin yüzlerce farklı sebebi olur git de bul şimdi.[TABLE="width: 400"]
[TR]
[TD][/TD]![]()
[TD="width: 100%"]Database error[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: bodytext, colspan: 2"]The FF | FavoriForumum.NET database has encountered a problem.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: bodytext, colspan: 2"]Please try the following:
[/TD]
- Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
- Open the www.favoriforumum.net home page, then try to open another page.
- Click the Back button to try another link.
[/TR]
[TR]
[TD="class: bodytext, colspan: 2"]The www.favoriforumum.net forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: bodytext, colspan: 2"]We apologise for any inconvenience.
pampa sana bunu diyorum ben .. 404 not found[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Durup dururken o hatayı tek sende vermesinin yüzlerce farklı sebebi olur git de bul şimdi.![]()
tarfikte forumda telden mesaj atar facebooktanda mesajat tubaa noluraman dikkat önde araba var
![]()
ozy sana gelince dostum düzelt su sorunu kozlarımızı paylasırız sonrayoksa çorumdan leblebi fırlatırım kafana
- - - Ekleme - - -
bu arada hosbulduk arkadaslar.. tatil nasıl geçiyor bakalummnasılsınız bakalım
Banlayın şunu gelir gelmez başlamış tehditlere.![]()