Herkese Merhaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hobbit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar , hoşgeldiniz.
Forumda iyi vakitler geçirirsiniz umarım.:hosgeldin:

• Beğendim
Reactions: Hobbit
Ben biraz da Televizyon sektörü ile ilgilendiğim ve bu sektöre girmek istediğim için biraz da oluyor. 15 yaşımdan beri Tv, Sinema, Spor herşey artık bende otomatik birikiyor. İstemesem bile bir şekilde bilgi sahibi oluyorum. Umarım yakın zamanda da sektöre girerim. 15 yaşımdan beri hayalim bu. 🙂
Hakkinda hayirlisi ozaman. Insanlarin hayallerini gerceklestirmesi cok güzel bir duygu

• Beğendim
Bu arada reklam yapıyormuş gibi olacak ama https://zapingyap.blogspot.com/ kendimce bir şeyler karalamaya çalışıyorum. Zamanında 2013 yıllarında falan TV Güncesi olarak yazılar yazıyordum. 10\12 Bin görüntülenmeye kadar toplamda çıkmıştı. O bloğu silip sıfırdan başka bir yerde başladım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekürler. 🙂

Bu arada reklam yapıyormuş gibi olacak ama https://zapingyap.blogspot.com/ kendimce bir şeyler karalamaya çalışıyorum. Zamanında 2013 yıllarında falan TV Güncesi olarak yazılar yazıyordum. 10\12 Bin görüntülenmeye kadar toplamda çıkmıştı. O bloğu silip sıfırdan başka bir yerde başladım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekürler. 🙂

Çok güzel okurum ben yorumlarını :D

Öncelikle hoş geldin hocam. Forumdaki tek Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak yanıma destek kuvvet gelmesi beni mutlu. Kafana takılan bir şey olursa çekinmeden mutlaka bana sorabilirsin. Umarım aramızda kalıcı olursun.

Öncelikle hoş geldin hocam. Forumdaki tek Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak yanıma destek kuvvet gelmesi beni mutlu. Kafana takılan bir şey olursa çekinmeden mutlaka bana sorabilirsin. Umarım aramızda kalıcı olursun.
Kalıcı olacağımdan emin olabilirsin. Konu açıldığını gördüm Trabzonspor ile ilgili ama tekim diyorsun ilginç geldi. :))
------

Çok güzel okurum ben yorumlarını :D
Teşekkür ederim. Her zaman beklerim. 😉

Hoş geldin, umarım kalıcı olursun. :D @A. Poyraz Bilgin

İlgi alanlarımızın çoğu ortakmış, desteklediğim birçok sporcuyu ve takımı da destekliyorsun. Maç günlerinde, yarış günlerinde denk gelirsek karşılıklı yorumlaşırız bol bol. Leclerc'i üst sıralarda tutup, Lakers'ı da şampiyon yaparsak tamamdır bu sene. İnşallah aramıza katılman hepsine uğur getirir. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Hobbit
Hoş geldin, umarım kalıcı olursun. :D @A. Poyraz Bilgin

İlgi alanlarımızın çoğu ortakmış, desteklediğim birçok sporcuyu ve takımı da destekliyorsun. Maç günlerinde, yarış günlerinde denk gelirsek karşılıklı yorumlaşırız bol bol. Leclerc'i üst sıralarda tutup, Lakers'ı da şampiyon yaparsak tamamdır bu sene. İnşallah aramıza katılman hepsine uğur getirir. :A
(Getiremedi) :A

• Beğendim