biliyorum seni hatırladım..birbirmizi takıp ediyoz..memnun oldum tanıştığıma::Hoşgeldin benle biraz yazışmışlığın var iyi forumlar umarım kalıcı olursun. Bu arada adım Selahattin Denizli'de yaşıyorum.
biliyorum seni hatırladım..birbirmizi takıp ediyoz..memnun oldum tanıştığıma::Hoşgeldin benle biraz yazışmışlığın var iyi forumlar umarım kalıcı olursun. Bu arada adım Selahattin Denizli'de yaşıyorum.
Ben de memnun oldum.biliyorum seni hatırladım..birbirmizi takıp ediyoz..memnun oldum tanıştığıma::
Senin devrin çoktan kapandıherşey çok konuşmak değildir artı enler listesinde seni göremiyoruzönemli olan doğru yerde doğru zamanda konuşmak
vay be site yarış haline döndu
Heyatım mesaj yazma, hit, post kasma vb. Üstüme yoktur o yüzden artık yarışmıyorumHenüz bakmamışsın, vaktin olunca muhakkak bak çünkü yönetim sıkı duruyor kurallar üzerinde.
@xemrexxx ile yarışmıyoruz. Çok iyi arkadaşız. O takılıyor sadece
hiç birini sevmiyorum...sonuç açıklandığı zaman haber ver bana kardeşim..diğerlerinden yani pis yedili..kader forumun belirledimibarı arkadaşımHeyatım mesaj yazma, hit, post kasma vb. Üstüme yoktur o yüzden artık yarışmıyorum
Neyse sana çok kritik bir sorum var yeni arkadaş,
En sevdiğin dizi hangisi,:
Kurtlar vadisi
Ezel
Aşk ı memnu
Muhteşem yüzyul
Diğer (yerli dizilerden)
Yerli diz izlemem yabancı dizi izliyorum
Cevap kaderini belirleyecek forumda
@Afet Güçverir ci oldun bu cevapla hayırlı olsunhiç birini sevmiyorum...sonuç açıklandığı zaman haber ver bana kardeşim..diğerlerinden yani pis yedili..kader forumun belirledimibarı arkadaşım
aynen hayırlı olsun ..sonuç ne olduysa artık kardeşim@Afet Güçverir ci oldun bu cevapla hayırlı olsun
aselam kardeşim..hoşbulduk..saol..minnah şehrisini ben bilmiyomMerhaba,
Hoşgeldin Foruma.
Twitter da belediyesini takip ettiğim, Marmaranın minnak şehrine selam olsun..
Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...
İyi Forumlar.
İyi Sohbetler Dilerim.
Arkadaş Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk etkinliği ile alakalı sandıHeyatım mesaj yazma, hit, post kasma vb. Üstüme yoktur o yüzden artık yarışmıyorum
Neyse sana çok kritik bir sorum var yeni arkadaş,
En sevdiğin dizi hangisi,:
Kurtlar vadisi
Ezel
Aşk ı memnu
Muhteşem yüzyul
Diğer (yerli dizilerden)
Yerli diz izlemem yabancı dizi izliyorum
Cevap kaderini belirleyecek forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?