ben buraya yeni geleli 3 gun oldu.tv dizlerine programlarına çok ilgim var
eski konuları daha çok sevdim tvlerin yayın akışını...soru yağmuruna tutsun bakam..hakımda bilecikte oturuyorum..yeni programların başlamsıyla daha çook yorum yaparımEvet olmuş @doan56
Daha fazla bilgi verebilirdin hakkında. Gerçi üyeler seni soru yağmuruna tutabilir 😊
İsmim Zeynep. Forum ile ilgili soruların olursa sorabilirsin ve yeni konularda yorum yazmaya özen göster. Eski konulara yoğunlaşma
Konu açılırken başlıklar büyük harfler ile başlar, misal Herkese Merhabaeski konuları daha çok sevdim tvlerin yayın akışını...soru yağmuruna tutsun bakam..hakımda bilecikte oturuyorum..yeni programların başlamsıyla daha çook yorum yaparım
TM DIRKonu açılırken başlıklar büyük harfler ile başlar, misal Herkese Merhaba
düzeltebilirsin
İyi forumlar
HOŞBULDUK SAOL..BENDE DOĞAN MEMNUN OLDUM..BİLECİKTEYİM BENDE.YAŞIN 32..TV DİZİLERİNİ TAKIP ETTIĞIM İÇİN FORUMDA KALIRIMHoşgeldin foruma benim adımda melek 36 yaşındayım kayseride yaşıyorum umarım kalıcı olursun
HOŞBULDUK SAOL..BENDE DOĞAN MEMNUN OLDUM..BİLECİKTEYİM BENDE.YAŞIN 32..TV DİZİLERİNİ TAKIP ETTIĞIM İÇİN FORUMDA KALIRIM
SEN HANGİ DİZİLERİ İZLİYOSUN..İZLEMEK ANLAMINDA DEĞİL YENİ DİZİLERİ..HABERLERİNİ TAKIP EDERİM...YENİŞ DİZİ İZLEMEM...SHOWDA PİS YEDİLİ VARDI BİTTİ DUN ONU İZLERDİM..A2 DE BENİM ANNEMBİR MELEK ÇOCUJKLAR DUYMASIN..ATV BÖLÜMLERİ ÇİÇEKTAKSİ..SEN HANGİSİ İZLİYON..Hangi dizileri izliyorsun
SEN HANGİ DİZİLERİ İZLİYOSUN..İZLEMEK ANLAMINDA DEĞİL YENİ DİZİLERİ..HABERLERİNİ TAKIP EDERİM...YENİŞ DİZİ İZLEMEM...SHOWDA PİS YEDİLİ VARDI BİTTİ DUN ONU İZLERDİM..A2 DE BENİM ANNEMBİR MELEK ÇOCUJKLAR DUYMASIN..ATV BÖLÜMLERİ ÇİÇEKTAKSİ..SEN HANGİSİ İZLİYON..
HER KANALDA DİZİ VAR..BARİ HER KANALIN TAKIP NASIL ETCEKSENIZ.Ç MERRAKETTİM..HATA HER AKŞAM..DA 5 KANALIN DİZİLEİRİNİ NASIL İZLEYECEKSIONIZ BİLMEM ARTIKHımm sen eski dizileri izliyorsun ben çok dizi izlerim yeni sezonda başlıcak bir çok diziyi izlicem
Sen bu dış mihrak Zeynep gacısını dinleme kendisi isveçte yaşıyor oradan foruma karışıyor sorun varsa bana sorabilirsin görebileceğin üzere en çok mesaj yazan bnm, hoşgeldinTM DIR
HER KANALDA DİZİ VAR..BARİ HER KANALIN TAKIP NASIL ETCEKSENIZ.Ç MERRAKETTİM..HATA HER AKŞAM..DA 5 KANALIN DİZİLEİRİNİ NASIL İZLEYECEKSIONIZ BİLMEM ARTIK
Küçük harfle yaz mesajlarını.HER KANALDA DİZİ VAR..BARİ HER KANALIN TAKIP NASIL ETCEKSENIZ.Ç MERRAKETTİM..HATA HER AKŞAM..DA 5 KANALIN DİZİLEİRİNİ NASIL İZLEYECEKSIONIZ BİLMEM ARTIK
tm olurKüçük harfle yaz mesajlarını.
Ve şu kuralları da okumanı tavsiye ederim, orda da belirtilmekte. Her yeni üyenin okuması gereken kurallar :
Fav10 Genel Forum Kuralları (Güncel)
Fav10 üyelerinin uyması gereken forum kuralları aşağıdaki şekildedir, lütfen tamamını okuyunuz: Ülke Değerleri/Siyasi/Güncel Siyasi avatarların kullanılması yasaktır. Bir siyasi ideoloji temsil eden, günümüz siyasetçileri ve yakın tarihimizdeki siyasi kişilerin avatar yapılması yasaktır...fav10.net
Senin devrin çoktan kapandı herşey çok konuşmak değildir artı enler listesinde seni göremiyoruz önemli olan doğru yerde doğru zamanda konuşmakSen bu dış mihrak Zeynep gacısını dinleme kendisi isveçte yaşıyor oradan foruma karışıyor sorun varsa bana sorabilirsin görebileceğin üzere en çok mesaj yazan bnm, hoşgeldin
hoşbulduk saol olur sorarım kardeşimSen bu dış mihrak Zeynep gacısını dinleme kendisi isveçte yaşıyor oradan foruma karışıyor sorun varsa bana sorabilirsin görebileceğin üzere en çok mesaj yazan bnm, hoşgeldin
Henüz bakmamışsın, vaktin olunca muhakkak bak çünkü yönetim sıkı duruyor kurallar üzerinde.tm olur