Onunla pek ilgisi yoktu ama neyseee 😎Banu hacca gitmiş bir kadın günaha girmekten korkuyor demekki helal olsun 😂 @Emre Ozansoy
Onunla pek ilgisi yoktu ama neyseee 😎Banu hacca gitmiş bir kadın günaha girmekten korkuyor demekki helal olsun 😂 @Emre Ozansoy
Biliyorum teyzecim Banu verdiği sözleri tutmamış yayında yemin etmiş ama sahneler kesilmiş 😎😎😎😎😎😎😎Onunla pek ilgisi yoktu ama neyseee 😎
İzledinmi?Daha erken saatte olsa izlerdim 😊
------
Dün de Zerda'nın tekrarı vardı gece geç saatlerde
İlk 12 BestttttttYoo.
Aklın yolu bir.
İç minnaklar sorunsalı ablası kanal bazı mercilerden veto yedi kafa kesmek serbest aşk yasak 😉Başladi hadi ekran başına @Emre Ozansoy @Zeyno
------
Biliyorum teyzecim Banu verdiği sözleri tutmamış yayında yemin etmiş ama sahneler kesilmiş 😎😎😎😎😎😎😎
Kuma getirmek de serbest teyzecim 😉 💡 farkı @Emre Ozansoyİç minnaklar sorunsalı ablası kanal bazı mercilerden veto yedi kafa kesmek serbest aşk yasak 😉
Bu konun başlığına @Angelica resmi koyulmalıydı bence 🤭🤭🤭🤭
+1Bu gereksiz dizinin tekrarları mı çıktı bir de başımıza, atv'nin o kadar arşivi varken...
AB grubunda 10. Sıradan 3. Sıraya yükselmişti bu sahne sayesinde Murat Soner video yapmıştıTürk televizyon tarihinin en iyi kiss'lerinden birini hatırlayalım.
bende açacaktımda Kırgın Çiçekjlerle beraber açmadımHercai, tekrarlarıyla geri dönüyor!
Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Akın Akınözü ile Ebru Şahin'in paylaştığı ve yurt dışında ilgiyle takip edilen dizi tekrar bölümleriyle geri dönüyor.
Hercai, tekrarlarıyla hafta içi her gün 22.00'de A2'de!
Ekli dosyayı görüntüle 108755