@hercai günaydııııııın cnm nasılsın fınal olmuştun geri döndün hakkında hayırlısı olsun@EmreCan: "İyi akşamlaaaaaar @Hercai."
Koyun can derdinde kasap...19. bölüm 30 Eylül'e denk geliyor, izlerim o zaman.@EmreCan
Türk televizyon tarihinin en iyi kiss'lerinden birini hatırlayalım.Koyun can derdinde kasap...
Bişey diyemeyecem susuyorum bu sahne için birşey demiyorum diziyi seviyorum amaTürk televizyon tarihinin en iyi kiss'lerinden birini hatırlayalım.
Bu sahne > dizinin 69 bölümü, öyle değil mi @ZeynoBişey diyemeyecem susuyorum bu sahne için birşey demiyorum diziyi seviyorum ama
İlk 12.bölüm en iyisiBu sahne > dizinin 69 bölümü, öyle değil mi @Zeyno
KesinlikleBu sahne > dizinin 69 bölümü, öyle değil mi @Zeyno
Yoo.İlk 12.bölüm en iyisi
Aklın yolu bir.Kesinlikle
ATV şaşırtmaz bizi.
Ne sandın şeyin kanalı ne bekliyosun kiATV şaşırtmaz bizi.
Merak etme zaten öyle sahneleri yok sağolsun yapımcı yayına girmeden mahfetti aman halletti onları
Yurt dışı yayınlarını takip etmek lazım o güzel sahneler için.Merak etme zaten öyle sahneleri yok sağolsun yapımcı yayına girmeden mahfetti aman halletti onları
Banu hacca gitmiş bir kadın günaha girmekten korkuyor demekki helal olsun 😂Merak etme zaten öyle sahneleri yok sağolsun yapımcı yayına girmeden mahfetti aman halletti onları
Çatı Katı Aşk'ta hiç girmeyeceği kadar büyük bir günaha girdi o, kurtaramaz onu hiç bir şey.Banu hacca gitmiş bir kadın günaha girmekten korkuyor demekki helal olsun 😂@Emre Ozansoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?