Oha valla vuruyor
İnstagram 844k, youtube 621k oldu yakında ikisindede zirveyi alırız diziler arasında.
sen anlat karadenizin kitlesi artarak bu diziye gidecek gibi
Hem tvde izlenmesi hem internette izlendiği içinNeye güldün şimdi başarısını göstermiş işte
Hem tvde izlenmesi hem internette izlendiği için
Karadeniz vardı bidevalla haklısın herhalde uzun zaman sonra böyle bir dizi oldu dimi
Karadeniz vardı bideŞuan rakip sayılırlar kitle aynı
Ne desem ki
Ay bir de her yerde kitabı ortaya çıkmış, Watpadd kitabından uyarlama biliyorsun. İki yıl önce çıkan ve raflarda görmediğim kitap şu an ''en çok satanlar içerisinde''Ne desem kiSonrasında önerdiğim için pişman olma ihtimalim var diyim sen anlaAma şuan gayet iyi gidiyor. @xBUGRAx neden öyle demiş?
Evet altbant reklamları çıkıyor habireAy bir de her yerde kitabı ortaya çıkmış, Watpadd kitabından uyarlama biliyorsun. İki yıl önce çıkan ve raflarda görmediğim kitap şu an ''en çok satanlar içerisinde''
aa doğru ya oda vardı dimi unutmuşum ben onu ama Erkan sağolsun düşürdü diziyi
Bugün haftalıklarda zirveye yerleşmeye geliyoruz.
Yetti bana 3 bölüm bakmam artıkın.
Ay bir de her yerde kitabı ortaya çıkmış, Watpadd kitabından uyarlama biliyorsun. İki yıl önce çıkan ve raflarda görmediğim kitap şu an ''en çok satanlar içerisinde''
cannesta yıllardır bir türk dizisi şu otele reklam verse diye bekliyordum kısmet bunaymışEvet altbant reklamları çıkıyor habireKapak resmi olarak dizideki oğlan mı diye bakıcam birazdanEğer cumaları boşsa sende tvde izle. En azından yeni sezona götürürMayısta s.final yapcak
Kanal D el atmalı bu işecannesta yıllardır bir türk dizisi şu otele reklam verse diye bekliyordum kısmet bunaymışne umdum ne buldum@Çiğdem @MasacRE @Dosi Ekli dosyayı görüntüle 66667
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?