Her Dizinin En Iyi Erkek ve Kadin Oyuncusu Yari Final: Bülent Çolak vs Metin Akpinar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bülent Çolak & Metin Akpinar ?

• Kullanılan toplam oy
    12

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Yari Final Adaylari:

Bülent Çolak
Dizi: Geniş Aile
Karakter: Ulvi

ulvi%20resimleri3-4a.jpg

&

Metin Akpinar
Dizi: Papatyam
Karakter: Necati

metin-akpinardan-kufurlu-yanit-6917c.jpg

Son düzenleme:
fks 14 şimdi bu anket bülent çolak vs metin akpınarmı
yoksa ulvi vs necati usta mı

Genel anlamda oyunculukları tartışılmaz bile. Metin Akpınar bir efsanedir, Bülent Çolak ise henüz ilk göz önündeki rolünü oynamaktadır.

Ama Bülent Çolak'ın Geniş Aile'deki oyunculuğu; Metin Akpınar'ın Papatyam'daki oyunculuğundan da iyi bence...

Genel anlamda oyunculukları tartışılmaz bile. Metin Akpınar bir efsanedir, Bülent Çolak ise henüz ilk göz önündeki rolünü oynamaktadır.

Ama Bülent Çolak'ın Geniş Aile'deki oyunculuğu; Metin Akpınar'ın Papatyam'daki oyunculuğundan da iyi bence...

Metin Akpınar Papatyamda çok daha iyi...Tabiki papatyam daha çok yetişkinlere hitap ediyor bu Forumun yaş ortalaması 16-18 arasıdır...O yüzden Bülent Çolak kesin şampiyon olucak...

Bülent Çolak. Metin Akpınar' ın filmleri ise efsanedir, ancak soru dizi oyuncularıyla ilgili. :)

Metin Akpınar Papatyamda çok daha iyi...Tabiki papatyam daha çok yetişkinlere hitap ediyor bu Forumun yaş ortalaması 16-18 arasıdır...O yüzden Bülent Çolak kesin şampiyon olucak...
Ben Papatyam'ı da izliyorum ve bundan önceki turlarda istisnasız Metin Akpınar'a verdim oyumu.
Bence de çok başarılı ama tercihim Bülent Çolak oldu.

Şunu da belirteyim Bülent Çolak'ın Ulvi dışında bir karakterde başarılı olacağını hiç sanmıyorum maalesef...

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir