2015 eylule kadar kim ole kim kalaAma gelecek sezon Çiğdem,Can falan diziye katılacak.
Teşekkürler.Reklamı izlerken mide spazmı geçirdim. İyi seçim olmuş. @EnveR
Ben ölmesem dizi olur İNŞALLAH.2015 eylule kadar kim ole kim kala
Bende filmini yazarim onunTeşekkürler.
Ben ölmesem dizi olur İNŞALLAH.
Dizi devam edeceği için filme ihtiyac yok.Bende filmini yazarim onun
Kvp devam ederken bi suru filmi oldu bununda olsunDizi devam edeceği için filme ihtiyac yok.
Yok ya ben istemiyorum.Sen +18'lik yapacaksın diziye falan.Hem olaylar karışacak.Sonra diziye devam etmemem lazım.Kvp devam ederken bi suru filmi oldu bununda olsun
Aman iyi beYok ya ben istemiyorum.Sen +18'lik yapacaksın diziye falan.Hem olaylar karışacak.Sonra diziye devam etmemem lazım.
Ya final yapacam ya da dizinin senaristliğinden ayrılacam dizini yazdığım başka üye yayınlıycak.@EnveR final veya sezon finali yapmayı düşünmüyor musun bu dizi için ?
yok ya bu dizide bir karakterde oldun artık.@EnveR beni derhal bu diziye eklermisin ? Ama mafyaciligi yam meslek olarak yapiyor olayim.Hemen eklemen lazim bos duramam ben
Mafya olarak dahil oldum ama o tol kalici olsun iste Tanerle ka ka olayim @Çiğdem- krediyi odeyemeyecegim galibayok ya bu dizide bir karakterde oldun artık.
Ama gelecek sezon Çiğdem,Can falan diziye katılacak.
bendemi geliyorum
Ben zaten dizide basrolum gitsem diyorum hakkinda konusuyoruz 😉bendemi geliyorum
cookies gelmesin ama @kvp-medya nın senaryosunda geldi hepimiz öldük onun yüzünden
Bilmiyorum ama kararları tek ben vermiyorum.Mafya olarak dahil oldum ama o tol kalici olsun iste Tanerle ka ka olayim @Çiğdem- krediyi odeyemeyecegim galiba
Tek basina yazmiyomuydun ?Bilmiyorum ama kararları tek ben vermiyorum.
Yok ama yazdığım kişi forumdan değil.Tek basina yazmiyomuydun ?
Yok ama yazdığım kişi forumdan değil.
Yok zaten ben istemiştim bu diziyi yazmağı 😉o zaman eylulde yayinlayin bırak o yazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?