2015 eylule kadar kim ole kim kalaAma gelecek sezon Çiğdem,Can falan diziye katılacak.![]()
Teşekkürler.Reklamı izlerken mide spazmı geçirdim. İyi seçim olmuş. @EnveR
Ben ölmesem dizi olur İNŞALLAH.2015 eylule kadar kim ole kim kala
Bende filmini yazarim onunTeşekkürler.
Ben ölmesem dizi olur İNŞALLAH.![]()
Dizi devam edeceği için filme ihtiyac yok.Bende filmini yazarim onun![]()
Kvp devam ederken bi suru filmi oldu bununda olsunDizi devam edeceği için filme ihtiyac yok.![]()
Yok ya ben istemiyorum.Sen +18'lik yapacaksın diziye falan.Hem olaylar karışacak.Sonra diziye devam etmemem lazım.Kvp devam ederken bi suru filmi oldu bununda olsun![]()
Aman iyi beYok ya ben istemiyorum.Sen +18'lik yapacaksın diziye falan.Hem olaylar karışacak.Sonra diziye devam etmemem lazım.![]()
Ya final yapacam ya da dizinin senaristliğinden ayrılacam dizini yazdığım başka üye yayınlıycak.@EnveR final veya sezon finali yapmayı düşünmüyor musun bu dizi için ?
yok ya bu dizide bir karakterde oldun artık.@EnveR beni derhal bu diziye eklermisin ? Ama mafyaciligi yam meslek olarak yapiyor olayim.Hemen eklemen lazim bos duramam ben![]()
Mafya olarak dahil oldum ama o tol kalici olsun iste Tanerle ka ka olayim @Çiğdem- krediyi odeyemeyecegim galibayok ya bu dizide bir karakterde oldun artık.![]()
Ama gelecek sezon Çiğdem,Can falan diziye katılacak.![]()
bendemi geliyorum
Ben zaten dizide basrolum gitsem diyorum hakkinda konusuyoruz 😉bendemi geliyorum
cookies gelmesin ama @kvp-medya nın senaryosunda geldi hepimiz öldük onun yüzünden![]()
Bilmiyorum ama kararları tek ben vermiyorum.Mafya olarak dahil oldum ama o tol kalici olsun iste Tanerle ka ka olayim @Çiğdem- krediyi odeyemeyecegim galiba![]()
Tek basina yazmiyomuydun ?Bilmiyorum ama kararları tek ben vermiyorum.![]()
Yok ama yazdığım kişi forumdan değil.Tek basina yazmiyomuydun ?
Yok ama yazdığım kişi forumdan değil.![]()
Yok zaten ben istemiştim bu diziyi yazmağı 😉o zaman eylulde yayinlayin bırak o yazsin