Bunda puanmi veriliyordu? Yarin veririm 10 . Daha once senin dizilerine puan verdigimi hatirlamiyorum daseçenekler öylesi uzun ya yazmağa üşeniyor insan.
Teşekkürler puan için
Adamlar dövecek mi onu bekliyip okuyacaksın
TeşekkürlerPuanın ?
Bunda puanmi veriliyordu? Yarin veririm 10 . Daha once senin dizilerine puan verdigimi hatirlamiyorum daseçenekler öylesi uzun ya yazmağa üşeniyor insan.
Teşekkürler puan için
TeşekkürlerPuanın ?
Hep puan vardıBunda puanmi veriliyordu? Yarin veririm 10 . Daha once senin dizilerine puan verdigimi hatirlamiyorum da
Ben hep tapatalktan baktim senin dizilerine ve tapatalkta gorunmuyor puan yeri @kvp-medya hatirlatiyor sonraki gün bilgisayara girip puan veriyorum sanada veririm 😉Hep puan vardı
TamamBen hep tapatalktan baktim senin dizilerine ve tapatalkta gorunmuyor puan yeri @kvp-medya hatirlatiyor sonraki gün bilgisayara girip puan veriyorum sanada veririm 😉
Aslinda puan hicbir ise yaramiyor lo neden puan koyuyosun kiTamamİyi olur
Bilmem kim kaç puan verir falan onu merak ediyorumAslinda puan hicbir ise yaramiyor lo neden puan koyuyosun ki
Anladim.Mantikli geldi soyledigin simdiBilmem kim kaç puan verir falan onu merak ediyorum
Anladim.Mantikli geldi soyledigin simdiBilmem kim kaç puan verir falan onu merak ediyorum
10 verdim tabikide 🙂🙂seçenekler öylesi uzun ya yazmağa üşeniyor insan.
Teşekkürler puan için
TeşekkürlerPuanın ?
@Çiğdem- puanın ?
Teşekkürler10 verdim tabikide 🙂🙂
Neden?Yarin oruc tutcaz ya hala inanamiyorum
Sanki son oruc tuttugumdan beri 1 gun gecmis gibi insallah tutabilirizTeşekkürler
Neden?
İNŞALLAHSanki son oruc tuttugumdan beri 1 gun gecmis gibi insallah tutabiliriz
Bende 😉 Ne kadar ortak yanimiz var.17 Mart dogumluyum sen ?16sen?
9 Nisan 😉Bende 😉 Ne kadar ortak yanimiz var.17 Mart dogumluyum sen ?
Nerde yasiyosun9 Nisan 😉
Evet büyüksünNerde yasiyosunbu arada senden buyukmuyum ben yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?