Bunda puanmi veriliyordu? Yarin veririm 10 . Daha once senin dizilerine puan verdigimi hatirlamiyorum daseçenekler öylesi uzun ya yazmağa üşeniyor insan.
Teşekkürler puan için
Adamlar dövecek mi onu bekliyip okuyacaksın
TeşekkürlerPuanın ?
![]()
Bunda puanmi veriliyordu? Yarin veririm 10 . Daha once senin dizilerine puan verdigimi hatirlamiyorum daseçenekler öylesi uzun ya yazmağa üşeniyor insan.
Teşekkürler puan için
TeşekkürlerPuanın ?
![]()
Hep puan vardıBunda puanmi veriliyordu? Yarin veririm 10 . Daha once senin dizilerine puan verdigimi hatirlamiyorum da![]()
Ben hep tapatalktan baktim senin dizilerine ve tapatalkta gorunmuyor puan yeri @kvp-medya hatirlatiyor sonraki gün bilgisayara girip puan veriyorum sanada veririm 😉Hep puan vardı![]()
TamamBen hep tapatalktan baktim senin dizilerine ve tapatalkta gorunmuyor puan yeri @kvp-medya hatirlatiyor sonraki gün bilgisayara girip puan veriyorum sanada veririm 😉
Aslinda puan hicbir ise yaramiyor lo neden puan koyuyosun kiTamamİyi olur
![]()
Bilmem kim kaç puan verir falan onu merak ediyorumAslinda puan hicbir ise yaramiyor lo neden puan koyuyosun ki![]()
Anladim.Mantikli geldi soyledigin simdiBilmem kim kaç puan verir falan onu merak ediyorum![]()
Anladim.Mantikli geldi soyledigin simdiBilmem kim kaç puan verir falan onu merak ediyorum![]()
10 verdim tabikide 🙂🙂seçenekler öylesi uzun ya yazmağa üşeniyor insan.
Teşekkürler puan için
TeşekkürlerPuanın ?
@Çiğdem- puanın ?![]()
Teşekkürler10 verdim tabikide 🙂🙂
Neden?Yarin oruc tutcaz ya hala inanamiyorum![]()
Sanki son oruc tuttugumdan beri 1 gun gecmis gibi insallah tutabilirizTeşekkürler
Neden?![]()
İNŞALLAHSanki son oruc tuttugumdan beri 1 gun gecmis gibi insallah tutabiliriz![]()
Bende 😉 Ne kadar ortak yanimiz var.17 Mart dogumluyum sen ?16sen?
9 Nisan 😉Bende 😉 Ne kadar ortak yanimiz var.17 Mart dogumluyum sen ?
Nerde yasiyosun9 Nisan 😉
Evet büyüksünNerde yasiyosunbu arada senden buyukmuyum ben yani ?
![]()