Her Aşk Birgün Biter | 10.Bölüm | Sezon Finali

Enver ...hikayen 10 bölümle bitmiyor herhalde yoksa anlamsız olur ve dikkatimi çeken fazlaca Lan kelimesini kullanman sevdiğndenmi ben olsaydım öyle derdim diyemi ama fazlası itici olmuş gibi ve bazı yerlerde kopukluklar var gibi .sonuçta güzel olmuş

Iste biraz daha surmesi lazim ama anlamiyor

Arkadaşlar öyle konuşuyor genelde.

Evet öyle oldu biraz.
Evet yani bide anlamadigim sey var dizine yorum yapmayanlar final yaptiktan sonra bi anda ortaya ciktilar bitmesin dediler.Bi sey dahada var foruma yeni birisi uye olduya hani iste oda dizini takip etmeye basladi

Evet yani bide anlamadigim sey var dizine yorum yapmayanlar final yaptiktan sonra bi anda ortaya ciktilar bitmesin dediler.Bi sey dahada var foruma yeni birisi uye olduya hani iste oda dizini takip etmeye basladi
Bilmiyorum ya dizinin yaptığım arkadaş devam edelimmi diyorum bilmiyorum diyor.Tamam bitmez ama sezon finali

Siz diziyi izliyecek misiniz? Etkileyeyim.

arkadaşlar yazılan herşey bir emek ürünü ayırt etmeden fırsat buldukça okur yorumlamaya çalışırım

devam ettir ama final yapacaksan sonunu anlamlı getirmen lazım bunun içinde en azından 1,2 bölüm daha olmalı yada yaymalısın. o kadar emeğe karşı anlamsız sonunu getiremeyenlerdenmi olmak istiyorsun bu herkes için geçerli