Damien Duff
Süper Favori Üye
Show logosunun altındaki sahneler kolay etkiliyor beni.@Ahmed İçerde sevmediğini düşündüğüm İçin sodmuyorum ama umarım duygusal sahne oluşu etkiler seni
Marul kafa yarışma için dizinin fanlarına oynuyor demek .ssBen antisiydim aslında
Ee tamam etkiliyorsa güzelShow logosunun altındaki sahneler kolay etkiliyor beni.
Sen neden Aşk-ı Memnu ve ya Yaprak Dökümü falanla gelmiyorsun ayol, kafadan top 2-imde olursun.
Kırgın Çiçekler varken bunu mu izlerimMarul kafa yarışma için dizinin fanlarına oynuyor demek .ss
Çiçeği solasıca .ssKırgın Çiçekler varken bunu mu izlerim
atv den fenerbahçe yüzünden nefret ediyorum @sokak sanatiHaftalardır ağla ağla içimiz sıkıldı diyenleri güldürmeye geldik. Türkiye'nin 14. Zengini Şahika Koçarslanlı ile karşınızdayız.
Bu sahne ile @xBUGRAx @Çiğdem @xemrexxx @Bully @Forumdash @dreamy @S.G.A.T. @serhatt @mrt-06 @Ahmed @kerem @Özgür @Felon @Emre Ozansoy @pompy @Maskeli Fedai @eskici @alperuz @mesmeso61 @The_Erinch @denizz19 hatta aserat'ı bile ikna edebileceğimi düşünüyorum. Hepinizin tam puanına layık olabilecek tek sahne bence
ASLA BİR YARI FİNAL SAHNESİ DEĞİL, SAYIN JÜRİ DOLDURUŞA GELMEYİNİZHaftalardır ağla ağla içimiz sıkıldı diyenleri güldürmeye geldik. Türkiye'nin 14. Zengini Şahika Koçarslanlı ile karşınızdayız.
Bu sahne ile @xBUGRAx @Çiğdem @xemrexxx @Bully @Forumdash @dreamy @S.G.A.T. @serhatt @mrt-06 @Ahmed @kerem @Özgür @Felon @Emre Ozansoy @pompy @Maskeli Fedai @eskici @alperuz @mesmeso61 @The_Erinch @denizz19 hatta aserat'ı bile ikna edebileceğimi düşünüyorum. Hepinizin tam puanına layık olabilecek tek sahne bence
Şaşırdım Şahika'nın deyişiyle.Haftalardır ağla ağla içimiz sıkıldı diyenleri güldürmeye geldik. Türkiye'nin 14. Zengini Şahika Koçarslanlı ile karşınızdayız.
kanaldan fenerbahçe yüzünden onun o hangi takımlı galatasaraylı mı fenerli miŞahika koçarslanlıdan nefret edemezsin
ASLA BİR YARI FİNAL SAHNESİ DEĞİL, SAYIN JÜRİ DOLDURUŞA GELMEYİNİZ
Çağlayı ezdiği sahne mi?? Çok daha iyi sahneler vardi oysaHaftalardır ağla ağla içimiz sıkıldı diyenleri güldürmeye geldik. Türkiye'nin 14. Zengini Şahika Koçarslanlı ile karşınızdayız.
SAHNE DEDİMBinnur Kaya mi yarı finallik değil.😱
Şaşırdım Şahika'nın deyişiyle.
Mesela benim sahnemÇağlayı ezdiği sahne mi?? Çok daha iyi sahneler vardi oysa
Çağlayı ezdiği sahne mi?? Çok daha iyi sahneler vardi oysa
Elenen kişi belli olduHaftalardır ağla ağla içimiz sıkıldı diyenleri güldürmeye geldik. Türkiye'nin 14. Zengini Şahika Koçarslanlı ile karşınızdayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?