İsabet olurKalbimi kırdılar bu konudaOy kullanmayı düşünmüyorum
![]()
İsabet olurKalbimi kırdılar bu konudaOy kullanmayı düşünmüyorum
![]()
Ne göreceksem göreyimSen görürsün..
1 saat yeterli mi? Oylamayı bu akşam başlatalım.Son sahne belirleme tarihi ne zaman @S.G.A.T.Dün uğraşamadım. Hazırda ki sahnemde işgalciler tarafından talan edildi. Son tarih önemli biraz araştırma yapacağım çünkü
![]()
Yok kanki yazık ederler banaGel Kurtlar Vadisi ile şov yap![]()
harcarlar reyis beniGel Kurtlar Vadisi ile şov yap![]()
Sen ne anlarsın be, çamur atmayı kesss
1 saat yeterli mi? Oylamayı bu akşam başlatalım.
Ayy zaten Aşkı Memnu sadece bakışma sahnesi atsan tam puan gerirlerSon sahne belirleme tarihi ne zaman @S.G.A.T.Dün uğraşamadım. Hazırda ki sahnemde işgalciler tarafından talan edildi. Son tarih önemli biraz araştırma yapacağım çünkü
![]()
Aslında güzel taktik İçerde ile yarışmakYok kanki yazık ederler bana
harcarlar reyis beni
Ayy zaten Aşkı Memnu sadece bakışma sahnesi atsan tam puan gerirler![]()
Her dizide olur böyle şeylerDeli divane sağa sola yamuldu bi kamera ve kestikleri çok belli olan bi sahne. Özellikle 32. Saniye montajım ben diye bağırıyor.![]()
Her dizide olur böyle şeyler![]()
Sahtekar seniBilemedim ben pek beğenmedim. Umarım kazanırsın aşko![]()
23:00a kadar at o zaman @denizz19 süreyi kısaltsın. Gelip oylamayı başlatacağım![]()
Sahtekar seni![]()
Dün akşam yaptığın çirkeflikleri unutmadım eskiciye ve banaNiye öyle dedin. Ne sahteliği mi gördün. Dün bana bu sahneyi yolladılar ama ben istemedim.
Bu arada en kralları sahnesini bana atın @Maskeli Fedai @Çiğdem
Ben antisiydim aslındaAslında güzel taktik İçerde ile yarışmakAntisi yok o dizinin oh rahatsın
![]()
Dün akşam yaptığın çirkeflikleri unutmadım eskiciye ve banaŞimdi de gelmiş kazanırsın inş diyorsun
İsteseydin ne yapabilirim![]()
Zaten hep onu seçmiyor musun Kara Sevda ile gelAşkı Memnu mu seç diyorsun.![]()